Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVČANE KAZNE

Hajduk za incidente u derbiju dobio veću kaznu nego Dinamo

Hajduku pripao derbi: Livaja i Sahiti srušili Dinamo, Maksimirom letjele baklje
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/10
08.12.2021.
u 15:52

Hajduk je kažnjen sa 60.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača.

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige, Alan Klakočer, donio je odluku o kaznama s derbija 18. kola HT Prve lige između Dinama i Hajduka.

GNK Dinamo kažnjen je s 50.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača. Sudac je u  71. minuti prekinuo utakmicu zbog upotrebe većeg broja pirotehnike (baklji) od strane navijačke skupine BBB, od kojih su tri baklje završile u terenu za igru. Prekid je trajao dvije minute. Delegat je izbrojio ukupno 32 baklje, od kojih je 21 bačena na tartan, a tri u teren za igru. Četiri petarde bačene su na tartan stazu, zapaljene su tri dimne bombe, jedna bljeskalica je bačena na tartan stazu i zabilježen je jedan topovski udar. 

HNK Hajduk kažnjen je sa 60.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača. Sudac je u  71. minuti prekinuo utakmicu zbog upotrebe većeg broja pirotehnike (baklji) od strane navijačke skupine Torcida koje su završile na tartan stazi te izazvale slabu vidljivost. Prekid je trajao dvije minute. Delegat je zabilježio ukupno 51 baklju, od kojih je 38 bačeno na tartan stazu. Dvije petarde, tri topovska udara, četiri prskalice i dvije bljeskalice bačene su na tartan stazu, a zapaljeno je ukupno deset dimnih bombi.

Ključne riječi

Komentara 2

HR
hrvat123
02:41 09.12.2021.

a koliko je kaznjen Livaja ? dali je i on mozda suspendiran 6 mjeseci kosto je suspendiran Bebek

OL
Oldmarinero
01:38 09.12.2021.

Pravda na HNS-ov način i onda se čude zašto ih mrzimo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije