Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S mnogo iskustva

VIDEO Zvijezde Eura miču Coca Colu sa stolova, a pogledajte što je napravio ruski izbornik

Euro 2020 - Russia Press Conference
Foto: Handout/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/4
17.06.2021.
u 17:26

Ruski izbornik Stanislav Čerčesov nakon pobjede protiv Finske (1:0) osvježio se spomenutim pićem iako su bočice na stolove postavljene u sponzorske svrhe, a ne za konzumaciju.

Osnovno načelo marketinga otprilike glasi kako je svaka reklama, bilo pozitivna ili negativna - dobra reklama. Još ne znamo je li se i iza sklanjanja boca Coca-Cole sa stolova tijekom konferencija za medije na Euru krije zapravo marketinški trik, no u svakom slučaju sumnjamo kako jednom od većih sponzora smeta medijska pažnja oko tih događaja.

Sve je krenulo kada je portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo maknuo bocu sa spomenutim napitkom i poručio da je bolje piti vodu. Vrijednost Coca-Colinih dionica odmah je pala za otprilike jedan dolar.

Nakon Portugalca s bočicama se 'poigrao' i talijanski dvostruki strijelac u pobjedi nad Švicarskom (3:0), Manuel Locatelli. On je pred početak presice maknuo sponzorske bočice Coca-Cole te stavio bočicu vode.

No, Coca-Cola ne smeta svim sudionicima Eura. Naime, ruski izbornik Stanislav Čerčesov nakon pobjede protiv Finske (1:0) osvježio se spomenutim pićem iako su bočice na stolove postavljene u sponzorske svrhe, a ne za konzumaciju. Bocu je otvorio uz pomoć druge, pritiskom na čep. A očito je kako Čerčesov nije prvi puta na taj način otvorio bocu, nakupilo se tu iskustva...

Komentara 4

NN
novo nenormalni
17:49 17.06.2021.

još neviđeno, nevjerojatno otvaranje boce

AN
anto9
17:35 17.06.2021.

Ćaća

Avatar Navajo
Navajo
08:19 19.06.2021.

Ha…ha…ha. Pravi potez!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije