Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponajbolji igrač

VIDEO Provocirao navijače Rijeke, a oni ga rasistički izvrijeđali i gađali

Twitter screenshot
22.07.2022.
u 19:20

Iako su prije susreta navijači švedskog kluba i domaća Armada izazvali nekoliko incidenata i sukobili se na Korzu, tijekom samog susreta nije bilo trzavica sve do 80. minute susreta.

Nogometaši Rijeke u prvoj su utakmici 2. pretkola Konferencijske lige izgubili na svom terenu od švedskog Djurgardena 1:2 (1:1). 

Ravnopravno se ušlo u susret i obje su ekipe u prvih desetak minuta imale po dvije prilike za postizanje pogotka. No domaći su poveli golom Harisa Vučkića u 13. minuti. Šveđani su nakon toga jače pritisnuli i preokrenuli je rezultat preko Hampusa Finndella (38') i Victora Edvardssena (54').

Iako su prije susreta navijači švedskog kluba i domaća Armada izazvali nekoliko incidenata i sukobili se na Korzu, tijekom samog susreta nije bilo trzavica sve do 80. minute susreta. Tada je Rijeka preuzela konce igre i posljednjih desetak minuta napadala, ali nikako nije mogla postići pogodak.

Desetak minuta prije kraja gostujući stoper Hien grubim je startom zasutavio Ampema pa je došlo do naguravanja, a austrijski je sudac morao smirivati igrače kartonima (opširnije pročitajte OVDJE).

Samo četiri minute kasnije, iz igre je izašao jedan od najopasnijih igrača gostiju, krilni napadač Joel Asoro koji je po desnoj strani Djurgardensovog napada stvarao velike probleme riječkoj obrani, između ostalog bio je i asistent za drugi pogodak gostiju.

Izašao je iz igre na suprotnoj strani igrališta pa je morao prošetati polovicu kruga oko terena kako bi došao do klupe. Na tom putu provocirao je riječke navijače na istočnoj tribini Rujevice. Oni mu nisu ostali dužni. Uzvratili su pogrdnim i rasističkim povicima te su ga gađali čašama. On im je na to odgovorio sarkastičnim pljeskom, a spas je potražio pred gostujućom tribinom, odnosno kavezom. 

>> Pogledajte i video: Komentar navijača na remi Dinama i Shkupija

Komentara 4

DU
Deleted user
22:08 22.07.2022.

Na kraju video zapisa jasno se čuje kako mu žele općiti s majkom . I to usred rodnice.

JU
juma
23:05 22.07.2022.

Ne čuju se nikakvi rasistički povici, niti skandiranje. Ovo je neželjena posledica pravila da igrač mora napustiti igralište uz najbližu aut liniju i onda obilazi oko pola stadiona uz protivničke navijače koji ga naravno vrijedjaju. Oni manje pametni igrači imm još i uzvrate i ovako eskaliraju situaciju.

ZG
zg1985
22:42 22.07.2022.

camuga je trebao dobit najmanje zuti jer provocira publiku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije