Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANIJEL LJUBOJA

FOTO Bivši igrač Dinama, Osijeka i Crvene zvezde u neprepoznatljivom izdanju navijao je za Đokovića

Instagram
30.05.2023.
u 20:43

Rođeni Vinkovčanin postao je pravi nogometni nomad, a karijeru je završio prije devet godina

Srpski tenisač Novak Đoković bez problema je upisao pobjedu na otvorenju uglednog teniskog turnira Roland Garrosa, a s tribina je imao podršku bivšeg nogometaša kojeg danas mnogi ne prepoznaju. Naime, 45-godišnji Danijel Ljuboja objavio je fotografiju na Instagramu kako se nalazi u Parizu i prati tenis. 

Ljuboja danas ima dugačku kosu i još dužu bradu, što je potpuno suprotnost izgledu u igračkim danima. Nogometnu karijeru započeo vinkovačkom Dinamu, a onda je nastupao za Osijek i Crvenu zvezdu.

Međunarodnu karijeru je počeo u francuskom Sochauxu, Strasbourgu, PSG-u, Stuttgartu, HSV-u Wolfsburgu, Grenobleu, Nice, varšavskoj Legiji, a posljednji klub je imao devet godina - Lens.

VEZANI ČLANCI:

Za reprezentaciju Srbije i Crne gore nastupao je samo tri godine, odradio je 19 utakmica i zabio jedan pogodak. 

Komentara 3

DU
Deleted user
21:11 30.05.2023.

Ne razumijem zašto je ovaj Srbin u "hrvatskim" novinama? Po čemu je on to zaslužio?? Zašto???? Pun mi je k bratstava i jedinstva s pridjevom " tko nas to bre zavadi'.

JU
juma
23:58 30.05.2023.

Naprotiv. Ovakav izgled je za naše susjede vrlo prepoznatljivo, zapravo tipično izdanje.

TO
tonimanero
18:32 01.06.2023.

Fali mu samo mačeta i boca rakije..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije