Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBI TOPPIN

VIDEO Pogledajte spektakularno pobjedničko zakucavanje NBA All-Star-Weekenda

NBA: All Star Saturday Night
Foto: Ken Blaze/REUTERS
1/9
20.02.2022.
u 08:14

LeBron James i Kevin Durant kapetani su momčadi na večerašnjoj All-Star utakmici, a subotnja večer bila je rezervirana za natjecanje u tricama.

Cleveland je domaćin NBA All-Star vikenda, a već tradicionalno veliku pozornost privuklo je natjecanje u zakucavanju u kojem je pobijedio košarkaš New York Knicksa Obi Toppin.

Toppin je bio najkonzistentniji od početka do kraja, postigao je najmanje 44 poena u sva četiri pokušaja. U finalu je nadmašio Juana Toscana-Andersona iz Golden State Warriorsa.

Košarkaš New York Knicksa to je zakucao nakon što je izbio loptu kroz noge, odbio loptu o dasku, a potom zabio jednom rukom i u posljednjem pokušaju postigao 47 poena.

Karl-Anthony Towns iz Minnesota Timberwolvesa briljirao je u najboljoj konkurenciji za trice. U finalu je imao čak 29 uspješnih pokušaja, što je drugi najbolji rezultat u povijesti iza Stepha Curryja prošle godine.

Towns je prvi "veliki" čovjek koji je 2012. pobijedio u natjecanju Kevina Lovea u šutiranju trica. On je također drugi najveći pobjednik od Dirka Nowitzkog 2006. godine.,

Izazov vještina uključivao je natjecanje triju ekipa s po tri igrača. Za naslov su se borili Team Cavs, Team Antetokounmpo i Team Rooks, a rookie Cleveland Cavaliersa Evan Mobley pogodio je udarac s pola terena i donio pobjedu domaćinu u posljednjem kolu.
Podsjetimo, LeBron James i Kevin Durant kapetani su momčadi na večerašnjoj All-Star utakmici.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije