Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORENO PRIZNAO

VIDEO Mamić i dalje šef u Dinamu?! "Ja sam kupio Bočkaja i to je samo početak!"

Sarajevo: Zdravko Mamić priča na mobitel dok čeka da njegov brat izađe iz zgrade Suda
Armin Durgut/PIXSELL
27.12.2021.
u 12:48

- Dok smo se svi skupa veselili, ja sam radio jer ste me inspirirali. Takvo ste mi vino točili da sam večeras kupio Bočkaja.

Zdravko Mamić na Badnjak je bio poprilično aktivan, pjevao je Hajdukove pjesme, komplimentirao navijačima splitskog kluba da je najbolji, a potom viknuo da neće biti prvaci dok je živ. I još nešto, a tiče se Petra Bočkaja.

- Dok smo se svi skupa veselili, ja sam radio ste me inspirirali. Takvo ste mi vino točili da sam večeras kupio Bočkaja - izjavio je Mamić pa dodao:

- Ali, to je samo početak!

Bočkaj je iz Osijeka stigao za navodnih tri milijuna eura u Dinamo, a transfer je iznenada izveden, bar što se javnosti tiče.

Foto: Instagram

Navijači slavonskog kluba su negativno reagirali na transfer, tražili povrat novca za godišnje ulaznice, a nije pomoglo ni što ih je Nenad Bjelica smirivao pojašnjenjima o razlozima izvedenog posla.

Naime, glasine su da u Osijek stižu Marko Tolić i Marin Leovac iz Dinama te Kristijan Lovrić iz Gorice.

Ujedno, sad će biti zanimljivo vidjeti koga to Dinamo dovodi, a i hoće li se iz Maksimira oglasiti na činjenicu da se Zdravko Mamić kao bjegunac od hrvatskog pravosuđa javno hvali da i dalje hrvatskom prvaku kupuje nogometaše.

>>> Iz Dinama su demantirali navode Zdravka Mamića

>>> Raspjevani Mamić dao značajno obećanje navijačima Hajduka

Komentara 49

ST
stefj
13:54 27.12.2021.

Ne vidim neki problem što se hvali kupnjom, meni se veći problem čini činjenica da je dotični napravio više "reformi" u državnoj upravi nego sve vlade do sada zajedno...

AL
alzamalo
13:13 27.12.2021.

Mamicu rekao si kad je Rijeka osvojila prvenstvo.. "to ste sad gledali i nikad vise".. vidim da drzis do rijeci 👍

JO
jedan od...
13:21 27.12.2021.

što li ovaj vanja ima kontra dinama (osim što je (ajdukovac) pa da stalno piše neke podrivajuće članke kontra dinama?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije