Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čudesna priča

VIDEO Najluđa noć u životu: Englezi tražili pivo, a na kraju završili kod šeika i gledali lavove

Screenshot / TALKSport / Alex Sullivan
21.11.2022.
u 12:36

Iako će mnogim navijačima ovo prvenstvo ostati u lošem sjećanju, Alex je doživio avanturu života

Engleski navijači okupirali su katarske ulice i fan zonu u velikom broju kako bi podržali njihovu nogometnu reprezentaciju koja igra s Iranom od 14 sati. 

Britanci su poznati kao prave pivopije, za vrijeme utakmica Premiershipa, pivo teče u potocima, no u Kataru je situacija potpuno obrnuta. Katarske vlasti su zabranile točenje alkohola na stadionima tijekom svjetskog prvenstva, a jedna osoba će najviše smjeti popiti četiri piva. 

Ako redari procijene kako je u pripitom stanju, završit će u prostoru za triježnjenje, ali to im se previše financijski i ne isplati jer se pivo prodaje po cijeni od 100 kuna

Engleski navijači su se tako bacili u potragu za omiljenim napitkom, ali nisu ni slutili da će im se to pretvoriti u avanturu života. Dok su razgovarali s lokalnim stanovništvom, naletjeli su na šeikove sinove Nawafu i Abdul Aziza

 

 

- Samo smo se dobro zabavljali i zezali, uživali smo. Sreli smo jednog od šeikovih sinova, koji nas je odveo u palaču i pokazao nam lavove i još svašta. Bili smo u potrazi pivom, a oni su rekli da ga imaju. Uskočili smo u stražnji dio njegove Toyote Land Cruiser i završili u palači. Pokazao nam je majmune, svoje egzotične ptice. Bilo je ludo - rekao je oduševljeni engleski navijač Alex Sullivan za portal TALKSport. 

 

 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije