Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večernji u kataru

VIDEO Ulice Dohe prepune su navijača: 'Modrić će pokazati sve što zna, Majer je nešto posebno'

Screenshot
21.11.2022.
u 11:53

Novinar Večernjeg lista je na ulicama Dohe susreo i hrvatske navijače, pogledajte što kažu

U videu ispod možete pogledati kakva atmosfera vlada u starom dijelu Dohe na početku SP-a, a dva dana uoči utakmice Hrvatska - Maroko. Inače, stari dio ovog katarskog grada zove se Souq Waqif

Ovdje se nalaze brojni restorani, kafići, bankomati i muzeji, ali i brojne televizijske postaje koje imaju svakodnevna javljanja. Barem 20-tak TV ekipa sam susreo ovdje. Ovdje će se na ovim prostorima u srijedu odvijati 'bitka' između puno brojnijih Marokanaca i Hrvata. 

Dva dana prije susreta vidjeli smo i nekolicinu naših navijača, ima ih trenutno zaista malo, no već sutra bi se trebali pojaviti u punom sastavu. 

A naš reporter je sreo i dvoje hrvatskih navijača na ulicama Dohe, što su mu rekli Marijana i Marijan također možete pogledati u videu. 

>> VIDEO: Reporter Večernjeg lista Tomislav Dasović uživo iz Katara: Atmosfera s nikad čudnijeg turnira

Komentara 5

TE
Teig1
12:41 21.11.2022.

Kažu mnogi dolje slično Americi što se tiče ljudskih prava kao i prava stranih radnika. Samo se naša Knoll malo uzvtila i kokodače.

Avatar utunelu
utunelu
12:04 21.11.2022.

majer hahaha..u toj cijeloj repki nema 2 igraca kojima bih dao da igraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije