Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROFEJ PRVAKA

VIDEO Kakve scene u Argentini! Čak 11 crvenih kartona u finalu Boce Juniors i Racinga

Argentine Primera Division - Boca Juniors v River Plate
Foto: AGUSTIN MARCARIAN/REUTERS
1/3
07.11.2022.
u 12:08

Facundo Tello, koji će dijetiti pravdu i na skorašnjem Svjetskom prvenstvu u Katru, isključio je jednu 'cijelu' ekipu, sedam crvenih pokazao je u produžecima. Možda i rekordan broj isključenja u jednom susretu.

Susret za argentinski Trofej prvaka, u kojemu je Racing svladao Bocu Juniors sa 2-1 nakon produžetka, ostat će zabilježen po nevjerojatnom podatku da je sudac Facundo Tello, koji će dijetiti pravdu i na skorašnjem Svjetskom prvenstvu u Katru (20. studneoga - 18. prosinca) podijelio čak 11 crvenih kartona.

Čak sedam od tih 11 crvenih kartona Tello je podijelio nakon što je u 118. minuti Carlos Jonas Alcaraz postigao pogodak za vodstvo Racinga od 2-1.

Igrač Racinga nakon postignutog pogotka skinuo je dres i počeo slaviti pogodak pred tribinom s navijačima Boce što je razljutilo igrače Boca Juniorsa te se na snimci jasno vidi kako su ga barem dvojica suparničkih igrača povukla za uho, a jedan ga je gađao loptom.

Tello je zbog proslave pogotka isključio Alcaraza, ali i trojicu igrača Boca Juniorsa koji su se nalazili u igri. Usto su crvene kartone dobila još dva igrača Boce s klupe te jedan Racinga. Još ranije Tello je u završnici drugog poluvremena zbog naguravanja isključio po jednog igrača sa svake strane te jednog igrača Boce s klupe. Tijekom produžetka je zbog dva žuta kartona ranije igru morao napustiti još jedan igrač Boce.

Inače, Boca je povela golom Norberta Briasca u 19. minuti, a na 1-1 poravnao je Matias Rojas u 23.

>> Arijan Ademi danas će protiv Milana na San Siru ostvariti svoj stoti europski nastup za plave

Komentara 1

DU
Deleted user
12:32 07.11.2022.

Tako se sudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije