Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAZABIJAO SE

Nisu ga pustili u Dinamo i odbio je trenirati, sada bi mogao otići

Martin Ojeda
Foto: REUTERS
1/3
20.10.2022.
u 15:40

Odlični Argentinac ostao je i postao kapetan kluba. Danas je situacija ipak nešto drugačija. Europski ili američki klub, igrač njegovih kvaliteta dobro dođe svakome.

Martin Ojeda (23) prije deset je mjeseci trebao postati novo, veliko pojačanje Dinama. Zimski prijelazni rok poklapa se s krajem sezone u Argentini i mladić je bio spreman za novi izazov. Javili su se Modri, u njemu pronašli sve što jedan krilni napadač treba biti - hitar, neugodan, dobar strijelac. 

Ipak, Godoy Cruz, klub u kojem danas nosi kapetansku vrpcu, nije ga bio spreman pustiti ni pod koju cijenu. Zagrepčani su pripremili pet milijuna eura, Ojeda odbio trenirati dok se posao ne realizira, ali agenti i posrednici dio su kolača tražili za sebe i cifra je rasla, pregovorili stagnirali, a vrijeme prolazilo.

Ojeda je ostao i u 44 nastupa kroz cijelu novu sezonu zabio 13 golova i 14 puta asistirao. Sada je ponovno najavio da želi otići.

- Uživat ću u utakmici s Patronatom, zatim i u posljednjem susretu sezone protiv Estudiantesa, a onda ćemo vidjeti što dalje. Uvijek sam govorio da je Godoy Cruz moje mjesto na ovom svijetu, u njemu sam se razvijao kao igrač, ali i kao osoba. Svaki dan je bio lijep, a naklonost navijača mi je pomogla u osobnom razvoju - zaključio je.

Kao nove se destinacije u kontekstu transfera spominju američki MLS i Tigres iz Meksika. Hoće li se u borbu za potpisu uključiti i Dinamo? Ostaje za vidjeti...

Standings provided by Sofascore

>> Pogledajte slavlje navijača Dinama nakon velike pobjede protiv Chelseaja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije