Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETANOVIM STOPAMA

VIDEO Ivan Perišić u prvom intervjuu nakon potpisa za Spurse progovorio o Modriću

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Škotska
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
31.05.2022.
u 17:55

Karijeru je započeo u Hajduku iz kojeg je 2006. preselio u Sochaux. U Francuskoj se zadržao do 2009. godine uz kratku posudbu u belgijskom KSV Roeselareu, nakon čega je preselio u Club Brugge.

Ivan Perišić novi je nogometaš Tottenhama, potpisao je ugovor do 2024., zarađivat će oko 180.000 funti tjedno i odmah je dao intervju za službene stranice kluba, u kojem je progovorio o tome zašto jedva čeka zaigrati za velikana iz Londona.

- Uzbuđen sam na prilici postati dio ovako velike momčadi, dio Premiershipa. Ovako nešto sanjao sam kad sam postao profesionalac i ovo mi mnogo znači. Sretan sam i što imam priliku ponovno raditi s trenerom kao Antonio Conte. On misli na nogomet svake sekunde dok je budan, sjajan je i volim njegov karakter - izjavio je za službene stranice kluba Ivan i spomenuo što donosi u klub, ali i da je pratio uzbudljivi završnicu prvenstva, nakon koje je Tottenham izborio Ligu prvaka:

- Velika je to stvar i za mene jer htio sam igrati Ligu prvaka. Donijet ću mnogo iskustva u klub, mogu igrati više pozicija i uvijek ću se truditi davati najviše što mogu. Time nastavljam i određenu tradiciju, ovdje je igralo dosta Hrvata, s kojima sam nekad igrao. Ponosan sam na to. Luka Modrić, Niko Kranjčar, Vedran Ćorluka, Stipe Pletikosa, svi su ostavili traga ovdje... Pitao sam ih malo o klubu i gradu, pomogli su mi. Ne mogu dočekati početi igrati, uzbuđen sam.

Dodao je i da su svi spomenuti Hrvati još uvijek dio vatrenih, na ovaj ili onaj način. Modrić aktivno igra i kapetan je, Kranjčar je trener u mlađim uzrastima, Pletikosa je važna karika u Hrvatskom nogometnom savezu, a dio stožera izbornika Zlatka Dalića je i Ćorluka.

 

 

Ivan je karijeru započeo u Hajduku iz kojeg je 2006. preselio u Sochaux. U Francuskoj se zadržao do 2009. godine uz kratku posudbu u belgijskom KSV Roeselareu, nakon čega je preselio u Club Brugge.

Već u drugoj belgijskoj sezoni je bio najbolji strijelac lige i proglašen za belgijskog nogometaša godine.

Nakon tog je uslijedio prelazak u Borussiju Dortmund (2011-13) s kojom je osvojio Bundesligu i njemački Kup, te u Wolfsburg 2013. s kojim također osvaja Kup, te Superkup.

Od 2015. je bio član Intera uz jednu sezonu (2019/20.) provedenu u Bayernu. U dresu bavarskog velikana je osvojio Ligu prvaka, Bundesligu i Kup, dok je s Interom bio talijanski prvak, pobjednik Kupa i Superkupa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije