Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTAO JE HIT

VIDEO Hrvat zalutao među Španjolce, a onda napravio nešto neočekivano

Foto: PIXSELL
1/3
28.06.2021.
u 08:34

Hrvat je pokupio simpatije Španjolaca jer je počeo pjevati popularnu pjesmu iz filma Desperado s Antonijom Banderasom

Hrvatska nogometna reprezentacija susrest će se sa Španjolskom u sklopu osmine finala Europskog prvenstva danas u 18 sati u Kopenhagenu. 

Bit će to deveti međusobni susret, u kojima su Španjolci uspješniji za jednu pobjedu (4), mi smo slavili triput, jednom je završilo neodlučeno. Zanimljivo, ovo će nam biti treća međusobna utakmica na Eurima zaredom, ali prvi put u doigravanju.

POGLEDAJTE VIDEO:


 

Na Euru 2012. godine reprezentacija koju je vodio Slaven Bilić izgubila je u skupini 1:0, a Furija je kasnije postala prvak. Četiri godine kasnije, u Francuskoj, igrali smo ponovno u skupini, a ovog puta slavila je momčad Ante Čačića s 2:1. Upravo na tom Euru dogodila se zanimljiva situacija. 

 

 

Hrvatski navijač u dresu s crveno-bijelim kvadratićima ušao je u jedan kafić u Bordeauxu u kojem se nalazila skupina španjolskih navijača. Nije dugo trebalo da pokupi njihove simpatije jer je počeo pjevati popularnu pjesmu iz filma Desperado s Antonijom Banderasom. Španjolci su prihvatili izazov. 

POGLEDAJTE GALERIJU: Navijači u Kopenhagenu

1/24
Ključne riječi

Komentara 16

BA
baba44713
10:15 28.06.2021.

A onda su Španjolci odvalili jedne Čavoglave

Avatar Babajaga
Babajaga
18:16 28.06.2021.

Bravo mi,Hrvati. Imamo dusu i srce,srce nam je puno ljubavi i za protivnike

MA
Magistrica
10:39 28.06.2021.

Zapjevao Cara al Sol i uzviknuo Viva Franco?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije