Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDEMOOO!

VIDEO Blanka Vlašić vodi navijanje u Kopenhagenu: 'Sve je spremno!'

Foto: 24sata/screenshot
1/5
28.06.2021.
u 14:17

– Potpuno ste me iznenadili, ne znam što da vam kažem. Ne mogu vam obećati da će Nikola zabiti, ali neka zabije bilo tko. Samo neka pobijedimo! Proradile su emocije – povikala je pred navijačima

Samo je nekoliko sati ostalo do utakmice Hrvatske i Španjolske u osmini finala Eura, a ulice Kopenhagena prepune su naših navijača. Međutim, iako svi izgledaju isto jer su obučeni u iste dresove, ogrnuti su istom trobojnicom, jedna se navijačica nije uspjela skriti. 

Dok je koračala ulicama Kopenhagena koliko joj je to gužva dopuštala, navijači su primijetili poznato lice i pod sunčanim naočalama. 

– Blanka, Blanka! – krenulo je skandiranje, a u ruku joj je potom stigao i megafon.

 

Ponosna sestra našeg reprezentativca Nikole Vlašića jedva se snašla pa je samo rekla:

– Potpuno ste me iznenadili, ne znam što da vam kažem. Ne mogu vam obećati da će Nikola zabiti, ali neka zabije bilo tko. Samo neka pobijedimo! Proradile su emocije – povikala je pred navijačima, a oni su je pratili pjesmom, prenose 24sata.

Na svome Instagramu pohvalila se kako joj je lijepo u Kopenhagenu i u čijem je društvu, a sve možete provjeriti u našoj galeriji.

POGLEDAJTE VIDEE: 

Ključne riječi

Komentara 33

BO
bombaatomska
14:28 28.06.2021.

Samo Hrvatska i nikako Jugoslavija. Mi svoje volimo.

AL
alzamalo
14:34 28.06.2021.

Bravo Blanka ! Treba nam jedan dobar skok preko "205"da preskocimo Spanjolce 👍

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
14:29 28.06.2021.

A mogu se sakrit i Coca Cola i Djed Božićnjak. Ova kombinacija crvenog i bijelog je upadljiva do neba! .... Red je da odemo do Sant Petersburga da se zahvalimo domaćinima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije