Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL doigravanje

Vegas "razbio" San Jose, Pittsburgh nadoknadio zaostatak od dva gola

Vegas Golden Knights
Foto: Reuters/Pixsell
27.04.2018.
u 10:56

Pittsburgh Penguins su u gostima svladali Washington Capitalse sa 3-2 i poveli sa 1-0 u seriji.

Sinoć su u NHL odigrane dvije  utakmice drugog kruga doigravanja u kojima su Vegas Golden Knights i Pittsburgh Penguins poveli sa 1-0 u seriji na četiri pobjede. 

Vegas Golden Knights su uvjerljivo sa 7-0 pobijedili San Jose Sharkse  za vodstvo od 1-0 u seriji na četiri pobjede. Golove su zabili Jonathan Marchessault, James Neal, Colin Miller, Cody Eakin, Erik Haula, Alex Tuch i Shea Theodore, a vratar Marc-Andre Fleury je upisao 33 obrane za svoj 13.shutout u karijeri u doigravanju.

Druga utakmica se igra u subotu u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Pittsburgh Penguins su u gostima svladali Washington Capitalse sa 3-2 i poveli sa 1-0 u seriji. 
Jake Guentzel je zabio pobjednički gol u osmoj minuti zadnje trećine za Pittsburgh koji je nadoknadio zaostatak od dva gola.

Poveli su Capitalsi pogotkom Jevgenija Kuznjecova 17 sekundi nakon početka utakmice. U drugoj trećini nije pao ni jedan gol, a onda u 28 sekundi zadnje trećine Aleks Ovečkin zabija za vodstvo Washingtina od 2-0. No, nakon toga, u razmaku od četiri minute i 49 sekundi, Penguinsi postižu tri pogotka. Najprije Patric Hornqvist u pred kraj treće minute zadnje trećine smanjuje na 2-1, pa dvije minute kasnije Sydney Crosby izjednačuje, da bi onda dvije i pol minute kasnije Gunetzel zabio pobjednički gol.

Druga se utakmica igra u subotu opet u Washingtonu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije