Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TUGA NEVIĐENA'

Vatreni otvoreno: Ovo je neuspjeh, srce mi je puklo...

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Španjolska
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
28.06.2021.
u 22:13

- Kad su oni zabili - srce mi je doslovno puklo. Tuga neviđena - kaže Vlašić.

Kad smo zabili ta dva gola za izjednačenje - srce veliko kao kuća, ali kad su oni zabili - srce mi je doslovno puklo. Tuga neviđena, rekao je Nikola Vlašić nakon poraza od Španjolske (5:3) i ispadanja s Eura.

Vlašić je zatim za HTV ispričao što im je izbornik Zlatko Dalić rekao uoči produžetaka.

- Rekao da ih imamo i da ćemo imati svoje šanse, ali da ih moramo iskoristiti. I imali smo ih. Imali smo dva šuta koje su obranili. Poslije smo primili dva gola i bilo je teško vratiti se. Mislim da smo u početku stajali preduboko, ali to je Španjolska, znaš  da imaju dobar posjed. Bila je bolja stvar kad smo drugo poluvrijeme izašli na njih i više nisu imali tako dobar posjed.

Na pitanje je li osmina finala Europskog prvenstva uspjeh ili neuspjeh Vlašić je odgovorio da je neuspjeh nakon današnje utakmice jer su Španjolce imali u šaci.

 >> Pogledajte što je Marko Krnjić rekao o porazu Hrvatske i ispadanju s Eura

Komentara 13

RE
RedTree
22:40 28.06.2021.

Veliko natjecanje nije mjesto za eksperimente i to već viđene. Eksperiment s Kramarićem i Rebićem u napadu se pokazao totalni promašaj, kao i Gvardiol na beku, koliko bi golova preko njega trebali primiti da ga Dalić izvadi. Kramarić, Rebić i Gvardiol debela klupa ubuduće. A da ne pričamo kako Lovren puca slobodnjak, Rebić mijenja kopačke, Gvardiol pije vodu! I zašto nije Vrsaljko odmah ušao na početku produžetka!?

GR
Grandstar
23:00 28.06.2021.

Rebic i guardiol promasaj kao kuca Naravno dalic i njegov bunker protiv spanjolske Vrijeme da netko drugi dode tko voli napadacki nogomet a ne alibi

DU
Deleted user
00:42 29.06.2021.

Glavu gore i radovati se da imamo tako dobre igrače i talente. Treba gledati pozitivno jer ćemo imati još jaču reprezentaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije