Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI DANSKE

Modrić: Vrijeme je da ova generacija konačno to napravi

Modrić i Dalić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/11
30.06.2018.
u 17:25

- Do sada smo odigrali sjajno u skupini i sada moramo tu igru prenijeti na Dansku. Vrijeme je da ova generacija napravi iskorak i ja vjerujem da smo sposobni to napraviti - rekao je Modrić

Hrvatska nogometna reprezentacija u Nižnjem Novgorodu odradila je posljednju konferenciju za medije uoči sutrašnjeg susreta s Danskom u osmini finala Svjetskog prvenstva. Javnosti su se obratili izbornik Zlatko Dalić te kapetan Luka Modrić.

- Do sada smo odigrali sjajno u skupini i sada moramo tu igru prenijeti na Dansku. Vrijeme je da ova generacija napravi iskorak i ja vjerujem da smo sposobni to napraviti. Vjerujem da ćemo uspjeti prebroditi prvu prepreku koja nas čeka do našeg idućeg cilja - rekao je Modrić pa se osvrnuo na Eriksona:

- On je sjajan igrač i svjetska klasa. Iza sebe ima sjajnu sezonu u Tottenhamu i njihov je najvažniji igrač. No, pojedinac teško može sam, važno je kako će odigrati ekipa.

Susret je najavio i izbornik Dalić.

- Respektiramo Dansku, oni nisu izgubili u 18 utakmica i to govori o njihovoj kvaliteti. Čeka nas jako teška utakmica, ali sve ovisi o nama. Trebamo biti vrlo oprezni, ne srljati, ne juriti. Moramo čekati svoju šansu, bit će jako teško.

Sve se češće čuje da Hrvatska može osvojiti SP.

- Odigrali smo sjajno, ali to nam ništa neće značiti ako se ne potvrdimo protiv Danske.

Dalić je na kraju jednoj ruskoj novinarki obećao:

- Ako pobijedimo, obećavam da ću se kao turist vratiti ovdje.

Komentara 15

JT
Jedan_tamo
17:48 30.06.2018.

Idemo momci! Naprijed Hrvatska!

Avatar Bond007
Bond007
18:03 30.06.2018.

Dečki samo hrabro i pametno :)

PR
prajdali100
18:20 30.06.2018.

Idemoooooo ! Samo hrabro, bez respekta, nemate se koga bojati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije