Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Vecernji.hr, Hina
Atiemwen za pobjedu

Dinamo minimalno slavio protiv Istre i izjednačio se s Osijekom na vrhu

Dinamo minimalno slavio protiv Istre i izjednačio se s Osijekom na vrhu
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
07.02.2021. u 18:56

Minimalnom 1:0 pobjedom na gostovanju protiv Istre 1961 u Puli u dvoboju 21. kola nogometaši Dinama vratili su se na vrh ljestvice Prve HNL.

Jedini pogodak na utakmici bio je Atiemwen u 36. minuti.

Dinamo je do vodećeg gola stigao iz najjednostavnije akcije, Gavranović je iskoristio loše postavljanje domaće obrane te u suparničkom kaznenom prostoru prihvatio dugo ispucavanje. Uslijedilo je lijepo proigravanje za Atiemwena koji je sa 10-ak metara pogodio mrežu.

Upravo je strijelac Atiemwen imao i najbolju priliku za povećanje prednosti, u 73. minuti je uspio zaobići i domaćeg vratara Lučića samo da bi potom s pet metara umjesto nebranjenog gola pogodio vratnicu.

Taj promašaj ipak se nije osvetio Dinamu koji je ovom pobjedom stigao do učinka od 45 bodova, koliko ima i drugi Osijek koji je u subotu svladao Hajduk sa 2-0, no zagrebački je sastav na vrhu zbog bolje razlike pogodaka. Upravo će Dinamo i Osijek igrati međusobno za šest dana u Maksimiru.

Istra 1961 je ostala posljednja sa 13 bodova, dva manje uz utakmicu manje od pretposljednje Lokomotive.

Komentara 20

DU
Deleted user
19:03 07.02.2021.

Naravno, nigdje ne piše da je u 53-ćoj minuti doduše sviran slobodni udarac za Dinamo, ali time i zanemarena prednost te prekinut napad igraču koji je ispred sebe imao loptu u nogama i prazan gol. Ima Mamić pravo što se sudaca, a bome i novinara tiče.

DA
DarthVader
19:27 07.02.2021.

Vecernjakovci na aparatima, vise im nisu Osjek i Belica prvi. Neprocjenivo.

Avatar mlijeko
mlijeko
21:29 07.02.2021.

Sramota od suca. Nakon što je prekinuo akciju Dinama za čisti gol 3 minute nije dozvolio da se izvede slobodan udarac. Ovo je veća graška nego ne svirati 11metara. A sudac je iz Đakova, dakle Osječki lobi. Najbolje da utakmicu s Osijekom sudi Bjelica. Manje će navlačiti za Osijek nego bilo koji sudac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije