Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA POBJEDU

Ukić: Ne briljiramo, ali nije ni potrebno. Ovo je hrvatski recept

Roko Ukić, Dario Šarić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
04.09.2017.
u 19:03

- Danas smo odlično otvorili utakmicu, ali je nerealno da ćemo ovakvu reprezentaciju pobijediti 20 razlike - rekao je Ukić.

Hrvatski košarkaši u 3. kolu Eurobasketa u Cluju su svladali Crnu Goru sa 76:72 i tako upisali i treću pobjedu na turniru.

- Tri pobjede, super. Ne briljiramo, ali to nije ni potrebno, to je hrvatski recept. Danas smo odlično otvorili utakmicu, ali je nerealno da ćemo ovakvu reprezentaciju pobijediti 20 razlike. Ali, nisam se bojao da nećemo pobijediti - rekao je kapetan Roko Ukić za HTV i dodao:

- Nije nam ovo prvi put, znamo da ne briljiramo protiv lošijih ekipa. Dolaze nam sve teži protivnici i morat ćemo biti bolji ako želimo ostvariti ono što želimo.

Sutra nas čekaju moćni Španjolci.

- Španjolci su uvjerljivi. Morat ćemo odigrati vrhunsku utakmicu samo ako želimo biti konkurentni. Utakmica koja rezultatski nije toliko bitna, ali veliki izazov za svakog od nas - zaključio je Ukić.

Dario Šarić sa 14 koševa bio je drugi strijelac Hrvatske, nakon Bojana Bogdanovića koji je postigao 23.

- Jako smo dobro otvorili utakmicu, ali nije bilo realno da takvu igru zadržimo tijekom čitave utakmice. Na kraju smo zajedničkim snagama došli do pobjede. Nadam se da ću se dizati kroz prvenstvo - rekao je Šarić pa se osvrnuo na Španjolce.

- Možemo igrati sa Španjolcima. Oni jesu favoriti, ali zašto ih ne bismo pobijedili?

Utakmicu je prokomentirao i izbornik Aco Petrović.

- Nakon treće pobjede sam za nijansu zadovoljniji. Ali, moramo jednostavnije privesti utakmicu kraju. Sjajno smo krenuli, ali smo izgubili ritam. Ovakve stvari nam se ne smiju događati u osmini finala. Imamo još puno prostora za napredak, a danas smo prvi puta odigrali 20 minuta koji mogu puno toga pokazati. 

Komentara 2

ČI
čikaga
20:25 04.09.2017.

Dobro je da HRT prenosi košarku da ne moramo slušati Cvika i Vanjka na SK. CVIKOVO aaaaaaaaaaa, odnosno roktanje ide na živce gledateljima. Bravo Vela. Dajte Babu. Čovjek stvarno kuži sve i dinamično komentira u odnosu na ova dva penzionera. Čisti Mapet šou na balkonu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije