Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA LIGA

Trener Zadra poslije senzacije: 'Došli smo u Beograd skromno i spašavati živu glavu'

Zagreb: Susret Cibone i Zadra u 2. kolu HT Premijer lige
Jurica Galoic/PIXSELL
07.11.2022.
u 23:15

Veliku pobjedu ostvarili su košarkaši Zadra na gostujućem terenu kod euroligaša Zvezde.

Zadar je šokantnoj završnici stigao do pobjede protiv Crvene zvezde u beogradskom Pioniru rezultatom 98:96. 

Trener Danijel Jusup nije mogao računati na svog najbolje igrača Luku Božića, s čime je ova pobjeda još vrijednija. Zadar je sada na omjeru od četiri pobjede i dva poraza, dok je Zvezdi ovo prvi poraz u ABA ligi. 

- Nismo se nadali ovakvom rezultatu. Nismo imali Božića dvije utakmice, došli smo tu spašavati živu glavu. Ali kako je igra krenula, protiv Zvezde nema oklijevanja, ako si sam, pucaj jer ne znaš hoćeš li imati bolju poziciju. Tako je i bilo, bili smo bolji i u skoku i tako na kraju došli do rezultata. - rekao je nakon utakmice trener Jusup

- Došli smo skromno, međutim, kada se utakmica otvori, to je prava košarka. Uđu i neki šutevi koji nekad ne uđu, uvuče se nervoza u protivničku ekipu. Trebalo je ovo izdržati do kraja, čestitam im. Ovo je za nas najveća pobjeda u sezoni - poručio je strateg Zadrana. 

Standings provided by Sofascore

>> Pogledajte i veliki razgovor s Ivicom Kostelićem

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije