Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA LIGA

VIDEO Kakav uspjeh! Zadar nakon 12 godina srušio Crvenu zvezdu u Beogradu

AdmiralBet ABA League
07.11.2022.
u 20:01

Pravi podvig napravili su igrači KK Zadra, pala je Crvena zvezda, osvajač ABA lige u posljednje tri godine. Bila je to ovo prva pobjeda Zadra nad Zvezdom u Beogradu nakon 12 godina i prva pobjeda od 2018. godine.

Košarkaši Zadra ostvarili su veliki uspjeh i pobijedili Crvenu zvezdu u njihovom dvorištu u Beogradu.

Zadrani su slavili tijesnih ali vrlo vrijednih 98:96, prvi je ovo poraz srpske momčadi ove sezone. Zvezda je, inače, aktualni prvak ABA lige, a taj je naslov osvojila tri godine zaredom.

Zadru je ovo četvrta pobjeda u sezoni, a ima i dva poraza. Hrvatski klub imao je 11 poena viška na poluvremenu, ali je završnica svejedno bila vrlo napeta. 

Beograđani su došli na jedan koš zaostatka svega minutu i 11 sekundi prije kraja, ali Zadrani su dobrom obranom Ramljaka, slobodnim bacanjima i sjajnom intervencijom Davisa u zadnjim sekundama stigli do slavlja. 

Službena stranica ABA liga je posebno izdvojila sjajnu tricu pogođenu od strane Antonija Jordana

Standings provided by Sofascore

>> Zoran Primorac: Nikada neću zaboraviti osjećaj kad sam nosio zastavu na OI

Komentara 9

Avatar barba_barba
barba_barba
20:17 07.11.2022.

Bravo

CR
Crash2422
05:19 08.11.2022.

Veliki Jupe!

DU
Deleted user
20:40 07.11.2022.

Bravo, mome dragom Zadriću! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije