Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LINEKER U GAĆAMA

Trener Leicestera na početku sezone: Cilj nam je izboriti ostanak u ligi

Claudio Ranieri
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
12.04.2016.
u 12:23

- Ako Leicester osvoji naslov, prvu emisiju sljedeće sezone ću voditi u gaćama - poručio je Gary Lineker na početku sezone.

Nakon što je Leicester u prvom kolu Premier lige svladao Sunderland s rezultatom 4:2, slijedilo je gostovanje kod West Hama. Lisice su i tamo bile uspješne i pobijedili su momčad Slavena Bilića 2:1. Nakon susreta, Claudio Ranieri porazgovarao je s Garyjem Linekerom

- Cilj je ostati u Premier ligi - rekao je talijanski strateg. 

- Dakle, cilj je opstati, a ne izboriti Ligu prvaka ili Europa ligu? - pitao je legendarni engleski napadač. 

Ranieri je sa smiješkom na licu odgovorio: 

- Hvala ti Gary, ali to nije moguće.

Ovaj simpatičan razgovor dogodio se 15. kolovoza, a više od pola godine kasnije Leicester je osigurao nastup u Ligi prvaka i sada se bore za naslov prvaka. Do kraja prvenstva ima još pet utakmica, a lisicama je na tablici najbliži Tottenham koji ima sedam bodova manje od njih. 

Dali će Leicester osvojiti naslov ili ne, važno je i Linekeru koji je za klub nastupao od 1978. do 1985. godine. Trenutno vodi BBC-jevu emisiju Match of the Day gdje se svakog vikenda prikazuju sažeci s premierligaških travnjaka. On je dijete Leicestera i tijekom cijele sezone putem Twittera možemo svjedočiti njegovoj ljubavi prema klubu. 

No, umirovljeni engleski napadač se ipak malo zaletio kada je 14. prosinca prošle godine na svom Twitteru napisao: 

- Ako Leicester osvoji naslov, prvu emisiju sljedeće sezone ću voditi u gaćama.

Lisice su toga dana pobijedile Chelsea i bili na vrhu s 35 bodova, dva ispred Arsenala. Čini se kako bi prva emisija Match of the Daya slijedeće sezone mogla doseći rekordnu gledanost. 

>> Leicester oborio rekord i pobjedom se približio naslovu prvaka!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije