Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA UTAKMICE

Trener i videoanalitičar Marko Krnjić: 'Da igramo još deset puta, Španjolci bi pobijedili...'

30.06.2021.
u 10:17

Ima i jako puno pozitivnih stvari, ali dobre škole su skupe i baš zato su dobre – kaže naš mladi analitičar Marko Krnjić

Komentara 21

BL
Blacknemesis8
10:55 30.06.2021.

Sramota strucnog kadra. Kukavicki taktika. Nemozes pustati nekoga da igra 70 minuta kako hoce. Pa, normalno da se iz nekoliko prilika stvori gol sansa..?! Pasivna obrana totalno je dodatno olaksalo protivniku da se namjesta kako hoce. Dakle, potpuni promasaj taktike, obrane i vjerojatno postave. Orsic, Pasalic, Brekalo od prve minute...stvorili bi dodatnu opasnost. Sasvim sigurno. Kada bi sa klupe ulazili, iskusni igraci, morali bi pokazati zasto igraju po Europi, i potopili bi Spanjolce sa 2 ili 3 gola razlike. I bili bi veliki favorit za prvaka. Ovako smo se predali unaprijed i nismo pokazali sto moze Hrvatska. Hrvatska neigra kukavicki nego napadacki nogomet. Hrvatska voli loptu, tempo i igru. I napad. Sve to nismo vidjeli. Zasto treneru...?! Sramota.

IS
istina00
10:56 30.06.2021.

s dalićem na klupi izgubili bismo svaku kontra njih

BL
Blacknemesis8
10:45 30.06.2021.

Kao prvo, pasivna obrana kod golova. To je tocna analiza. Ali, preblaga. Tocnije je, Spanjolci se setaju i dodavaju kako hoce, repka djelomicno stoji potpuno i samo gleda. I tako skoro 70-80 minuta. Drugo, repka je stajala od samoga pocetka preduboko, sasvim povucena u svojoj polovici. Dakle, sasvim kriva taktika i greska trenera. Orsic, Pasalic..su trebali od prve minute igrati. Takoder Brekalo. Tako bi izazivali veliku opasnost i Spanjolci nebi se vise setkali naokolo. Pao bi sigurno jedan ili dva gola. Zasto ?! Svatko je vidio da bez Ramosa, obrana Spanjolaca, nije posebno dobra. Vidi cese protiv Svicaraca kako primaju golove lako. Dakle, znalo se, da obrana lako popusta. Sve u svemu, cesto, trener igra na ziherasku varijantu. Kukavicki nogomet, umjesto napadacki, koji je proslavio Hrvatsku 2018. HNS i trener bi trebali pokupiti prnje i Vaya con dios. Pozz svim Hrvatima ma gdje bili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije