Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dečki, svaka čast

Nevjerojatan podvig hrvatskih nogometaša, rijetki se time mogu pohvaliti!

Hrvatska reprezentacija
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
02.05.2018.
u 22:38

Real će protiv Liverpoola imati priliku treći put zaredom osvojiti Ligu prvaka

Saznali smo finaliste Lige prvaka - 26. svibnja u Kijevu će snage odmjeriti Real Madrid i Liverpool. Bit će to prilično neizvjesna utakmica u kojoj kraljevski klub ima priliku treći put zaredom osvojiti taj vrijedan trofej.

No, dok takav podvig nije siguran jer će se nešto pitati i redse, sigurno je da će Ligu prvaka ponovno osvojiti jedan Hrvat. Naime, u obje momčadi imamo svoje predstavnike (Modrić i Kovačić u Realu / Lovren u Liverpoolu) pa će se tako nastaviti nevjerojatan niz.

Hrvatska reprezentacija
1/10

Bit će ovo šesta uzastopna sezona da će neki naš nogometaš podizati ovaj trofej. Sve je krenulo 2012./2013. godine kad je Mandžo to napravio s Bayernom, a bio je i strijelac u finalu protiv Borussije. Godinu dana kasnije Modrić je stigao do svoje prve Lige prvaka, da bi nakon njega to učinio Rakitić s Barcom. I on je bio strijelac u finalu.

Zatim su dvije godine zaredom Ligu prvaka osvajali Modrić i Kovačić, koji su u lanjskom finalu slavili protiv Mandžukića. Super Mario u tom je finalu zabio fenomenalan pogodak škaricama, ali Juventusu to nije bilo dovoljno.

Niz će se, eto, nastaviti i ove sezone, što je zaista nevjerojatno postignuće. Kad se u obzir uzme da su i godinu prije ovog niza u finalu s Bayernom bili Olić i Pranjić, ali su ga izgubili, dobivamo potvrdu da smo prava nogometna velesila.

Komentara 4

RO
Rosstin
22:48 02.05.2018.

Kad Dinamo, Hajduk ili Rijeka to ucine onda mozemo reci da smo nogometna velesila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije