Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roma ispala
Povratak na članak

Talijani ljutiti na suđenje: Vrijeme je da dignemo glas

Sada se navijači mogu šaliti da bi uz VAR finale igrali Bayern i Roma. Ali to nije smiješno, to je zapravo istina - rekao je Romin direktor Monchi

Komentari 12

SM
san.martino
16:53 03.05.2018.

Vrijeme je da dvadesetak najboljih klubova osnuju nesto slicno uleb-u u kosarci!

VL
IB
ibiza
10:41 03.05.2018.

ma daj ,zasluzeno ste izgubili i idemo dalje

VL
AU
austrougarskigeneral
09:54 03.05.2018.

suđenje katastrofa

VL
DU
Deleted user
09:11 03.05.2018.

Bila je to dobra tekma. Puna diskutabilnih odluka sudacke trojke. No oni su uvjereni da su dobro obavili zadacu. Plasman Liverpoola u finale nije niti jednog trenitka dosao u pitanje. Postigli su prvi zgoditak a kod poravnjanja na 2.2 visese nije bilo dvojbe. Romi za utjehu, pobjedili su doma. No dalje nisu mogli. Ne s ovakvom igrom.

VL
DU
Deleted user
11:50 03.05.2018.

Kako je to Juventus oštecen protiv Reala? Zato sto je ponisten regularan gol Isca u 20 minuti kod rezultata 1:0. Pa o tome ni rijeci. Ah da, svio pricaju io jedanestercu oko kojeg i dalje neam konsenzusa.

VL
Avatar zagorac2
zagorac2
11:14 03.05.2018.

sudjenje ha ha ha pa to sudjenje je pod upitnikom od kad se igra nogomet i tu nije nis sporno jer nikad nije ostecena samo jedna strana, ok osim ako nije narihtaljka ali i to je pod upitnikom jer ima tog raznog ol... koji komentiraju ali istina je sasma druga da su greske uvjek postojale ali ako si dobari bolji ne moze te nikakav sudac zaustaviti a to je Real uvjek bio i ne trebamo gledat i razmisljat o balkanu jer balkan je neka druga prica partije

VL
DU
Deleted user
10:49 03.05.2018.

Nema Roma nikakvog razloga za nezadovoljstvo sudjenjem. I u porazu trebalo bi biti korektan. Jednako je sudac ostetio obje momcadi. Ne dosudjeni jedanaesterci na obje strane, dosudjeni nepostojeci jedanaesterac za Romu.I da je sudac dosudio jedanaesterac ( igranje rukom) za Romu, to ni u kojem slucaju nebi bilo i crveni karton( dvostruko kaznjavanje), jer nije bilo namjere.Suci po pravilu u takvim situacijama dodjeljuju zuti karton i pokazuju na jedanaesterac. Roma je zapravo imala vise srece nego umijeca, kada se uzme u obzir onaj gol pri napucavanju Lovrena svoga suigraca. Da nije bilo tog gola, vjerojatno bi Liverpool pobijedio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.