Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veznjak kockastih

Španjolci hvale hrvatsku uzdanicu: Štitonoša je vatrenih, ključ igre

26.06.2021.
u 07:57

Kovačić je za Hrvatsku poput životnog osiguranja, piše Marca

Najčitaniji španjolski list Marca, pred sraz Hrvatske i Španjolske u osmini finala Eura, u svom tekstu ističe Matea Kovačića. O njemu se govori kao ključnom igraču Hrvatske na EP-u koji je od rezerve došao do tog statusa.

– On je Modrićev štitonoša na sredini terena, lokomotiva Hrvatske. Nogometaš koji svim suigračima pomaže s loptom i bez nje. Kada je riječ o obrani, prvi će vršiti presing i podmetnuti nogu.

Ističe se i to da je od vatrenih najviše pretrčao na Euru, 29,8 kilometara tijekom grupne faze, u kojoj nije igrao samo 12 minuta.

“On je za Hrvatsku poput životnog osiguranja”, stoji u tekstu.

Video - Mateo Kovačić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije