Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije

Slovenija ostala bez izbornika Kataneca, deset reprezentacija osiguralo SP

Srečko Katanec
Reuters/Pixsell
06.10.2017.
u 09:19

- U nedjelju ću protiv Škotske zadnji put biti na klupi Slovenije, rekao je Katanec.

Nakon četiri godine na klupi Slovenije u svom drugom mandatu Srečko Katanec najavio je odlazak. Iako je odigrala odličnu utakmicu, Slovenija je nesretno izgubila na Wembleyu od Engleske u četvrtoj minuti sudačke nadoknade golom Harryja Kanea (1:0) pa je odlazak na SP u Rusiju ostao moguć samo u teoriji.

U zadnjem kolu Slovencima tako treba pobjeda protiv Škotske i Maltin trijumf nad Slovačkom što bi bilo čudo.

- Vidim svijetlu budućnost ove reprezentacije, ali bez Srečka Kataneca. U nedjelju ću protiv Škotske zadnji put biti na klupi Slovenije, rekao je Katanec.

 

Engleska u skupini vodi s 23 boda, Škotska ima 17, Slovačka je treća s 15, a Slovenija ima 14 bodova.

Reprezentacije Njemačke i Engleske sinoć su postale deveta i deseta reprezentacija koje su izborile nastup na svjetskom prvenstvu koje će se iduće godine održati u Rusiji. Njemačka je u 9. kolu skupine C u Belfastu pobijedila Sjevernu Irsku 3:1. 

Plasman na SP ranije su osigurali Brazil, Belgija, Meksiko, Iran, Japan, Južna Koreja, Saudijska Arabija te naravno, domaćin Rusija.

Komentara 4

BU
Bubra
09:38 06.10.2017.

Slovenija se kvalificirala na svjetsko prvenstvo u jodlanju na bledskom jezeru:-) konacno da moze Eu Janez navijati za svoje na svome. :-)

BU
Bubra
14:23 06.10.2017.

janezu svrbi te haaaa;-) ?

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
10:08 06.10.2017.

Ova Slovenija nema potencijal naše Hrvatske jer igraju sa svojim domačima. Kada če Slovenci skužiti da se sa uvoženim igračima iz Srbije, Bosne, Australije, Njemačke i Švicarske može među Top 10 u svijetu onda če i oni biti uspješni kao hrvatska nogometna reprezentacija. Iako u košarci nama ni to ne pomaže i ostajemo jadnici i bjednici EP 2017.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije