Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ BAYERNA

Kako mu je to uspjelo? Čitava momčad stala na gol, ali majstor im je ipak zabio

Foto: Reuters
05.10.2017.
u 21:59

Lewa je došao do 50 golova za Poljsku i postao najbolji poljski strijelac svih vremena.

Poljska je razbila Armeniju u gostima u pretposljednjem kolu kvalifikacija za SP te napravila ogroman korak prema SP-u. Nakon ovih 6:1, Poljaci i teoretski mogu izboriti Rusiju ukoliko Crna Gora i Danska remiziraju, piše Goal.

Grosicki i dvaput Lewandowski zabili su za 0:3 već u prvih 25 minuta, Hambardžumjan je smanjio u 39., no u nastavku još triput pogađaju Poljaci: Blaszczykowski u 58., Lewandowski u 64. i Wolski u 89. minuti. Domaćinu nije pomogao ni Manchesterov Henrik Mhitarjan.

Jedan je gol Bayernova napadača bio čudesan: iz indirektog udarca s peterca, dok je cijela momčad Armenije stajala na gol-liniji!

Lewa je tako došao do 50 golova za Poljsku, čime je preskočio Włodzimierza Lubańskog (48) i postao najbolji poljski strijelac svih vremena.

S utakmicom više, Poljska ima šest bodova više od Crne Gore i Danske.

Azerbajdžan izbornika Roberta Prosinečkog izgubio je kod kuće s 2:1 od Češke, iako su obje reprezentacije i ranije izgubile šanse za Rusiju jer previše zaostaju za Njemačkom i Sjevernom Irskom.

1/9

Kopic je u 35. minuti doveo Čehe u vodstvo, Ismailov u 55. iz penala izjednačio, Barak u 66. donio gostima pobjedu.

U prvoj utakmici azijskog playoffa Sirija i Australija odigrali su 1:1, uzvrat je u Australiji.

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije