Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kutija šibica

Simeunović i Hertl protiv Grdovića i Copaka

'28.12.2009, Zagreb, Hrvatska - Odrzana je utakmica polufinala turnira Kutija sibica 2009 izmedju klubova MAL-GAL GRADJEVINARSTVO,Krapina i ASFALTI ZELENIKA - PLAMEN, Krizevci. Photo: Petar Glebov/PIX
'Petar Glebov/PIXSELL'
30.12.2009.
u 11:15

U finalu glavnog turnira igraju Asfalti Zelenika - Elkro Gospić, a u finalu veterana Hotel Vienna - FS Diego.

Nakon 223 utakmice, 39. malonogometni turnir Kutija šibica došao je do kraja. U srijedu su na rasporedu utakmice za poredak od prvoga do četvrtoga mjesta, u finalu će snage odmjeriti Elkro Gospić (Simeunović, Hertl, T. Novak...) i Asfalti Zelenika (Grdović, Copak, D. Novak, M. Đulvat - na slici...).

Gospićani su prije dvije godine posrnuli u finalu protiv Nacionala, živjeli su za ovaj "popravni ispit". No, bit će im vrlo teško, jer je iskusna suparnička momčad sastavljena od igrača koji su osvojili više od 25 Kutija!

Raspored utakmica, glavni turnir - za 3. mjesto: Mal Gal Građevinarstvo - Nexe Beton (16.45 sati), finale: Asfalti Zelenika - Velkro Gospić (18.55).

Veterani - za 3. mjesto: Graditelj Bohaček&Zloćo - Dalmare Šibenik (15.45), finale: Hotel Vienna Paulaner - FS Diego Dimnjačarstvo Sopot (17.50 sati). Sve utakmice igraju se u dvorani II Sportskog doma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije