Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNE "TRZAVICE"

Šego: S Horvatom se nisam čuo šest mjeseci. Izbornik: Ne stignem, naći ćemo se nakon prvenstva

Stockholm: Španjolska pobijedila Hrvatsku i osvojila Europsko rukometno prvenstvo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
19.01.2022.
u 18:29

Činjenica da se ponajbolji hrvatski rukometni vratar i izbornik nisu čuli toliko mjeseci, uistinu je neugodno iznenađenje.

Mirko Alilović uskočio je u rukometnu reprezentaciju kao zamjena za Matu Šunjića, čiji je PCR test jučer bio pozitivan, no nekako se činilo da će priliku dobiti Marin Šego.

Ali, u cijeloj toj turbulentnoj situaciji, doznalo se da on i izbornik Hrvoje Horvat nisu progovorili posljednjih šest ili sedam mjeseci nijednu riječ

- U nikakvom kontaktu nismo bili. Od samih priprema nismo se čuli, nisam znao hoću li biti na pripremama, neću. Ne znam, moj trener me pita Marine, hoćeš biti u reprezentaciji, ideš li, ja čovjeku ne znam reći idem li ili je. On se smije, jednostavno ne može vjerovati da ne znam hoću li ići u reprezentaciju ili neću - rekao jeza Net.hr Šego pa nastavio:

21.01.2021., sportska dvorana stadiona Kairo, Kairo, Egipat - Svjetsko rukometno prvenstvo, skupina 2, Hrvatska - Bahrein. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

- Nismo se čuli nikako do jučer, i u utorak me zvao Ivica Maraš (glasnogovornik, op.a.), a ne izbornik. Kako smo Ivica i ja dosta dobri, malo smo si popričali, onda sam mu kazao da neću moći doći, iz razloga što pijem antibiotike već nekoliko dana. A da stvar bude i gora, pozitivan sam na koronu.

Posljednju vezu s reprezentacijom Šego je imao tijekom kvalifikacija za Olimpijske igre u Tokiju i na tome je stalo. Ipak, na sami spomen sukoba, izbornik odmahuje rukom.

- Marin i ja smo prijatelji i sve ćemo riješiti na kavi. Nema sukoba i nema skandala. Jednostavno, ne stignem sve zvati, Ivica mi u tome pomaže. Naći ćemo se prvom prilikom i porazgovarati. Ili ćemo se čuti telefonom. Stvarno, nema nikakvog sukoba između nas, nikakvih trzavica ni problema.

Komentara 5

RA
radolizem
18:58 19.01.2022.

Marin Šego je rođen 2. kolovoza 1985. godine. Dakle, na današnji dan ima 36 godina 5 mjeseci i 17 dana! Ima osvojeno jedno srebro na EP u Austriji 2010. Pa čime je on to zadužio hrvatski rukomet da bi gaa se trebalo kontaktirati? Od zadnje i jedine njegove medalje prošlo je 12 godina! Sad čekam da se počnu javljati Zlatko Horvat i Vori jer ni njih izbornik nije zvao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije