Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjega Philadelphije

Šarić opet u formi: Pogledajte jednu od njegovih najboljih utakmica!

Dario Šarić
Foto: Facebook/Philadelphia
1/7
12.10.2017.
u 09:22

Šarić je u 24 minute koliko je proveo na terenu zabio 26 koševa (šut iz igre 10/14, trice 5/8) te upisao devet skokova i tri ukradene lopte.

Hrvatski košarkaš Dario Šarić sinoć je bio najučinkovitiji igrač Philadelphia 76ersa koji su u predsezonskoj utakmici pobijedili Brooklyn Netse sa 133-114.

Šarić je u 24 minute koliko je proveo na terenu zabio 26 koševa (šut iz igre 10/14, trice 5/8) te upisao devet skokova i tri ukradene lopte. Osim njega, kod Sixersa je raspoložen bio i Joel Embiid sa 22 pogotka.

Najučinkovitiji u redovima Brooklyna bio je D'Angelo Russell sa 24 pogotka.

 

Sinoć su igrali i Phoenix Sunsi od kojih su sa 113-104 bolji bili Portland Trail Blazersi. Dragan Bender je odigrao 26 minuta za Sunse i u tom je vremenu ubacio 13 koševa (šut iz igre 4/8, trice 3/5) uz sedam skokova, jednu asistenciju i jedan blok. 

Najbolji strijelac Phoenixa bio je Josh Jackson sa 22 pogotka, dok je najbolji kod Portlanda bio Meyers Leonard.

Nova NBA sezona počinje 17. listopada.   

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije