Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNI POTEZI

Ronaldov trend mora prestati, nema igranja sa sponzorima

19.06.2021.
u 15:00

Uefa nikad izravno ne kažnjava igrače, već njihove nogometne saveze, a oni nakon toga mogu vidjeti hoće li kazniti svog nogometaša

Nakon što su zvijezde Europskoga nogometnog prvenstva Cristiano Ronaldo, Paul Pogba i Manuel Locatelli uklanjali sa stolova na konferencijama za novinare sponzorska pića Coca-Colu i Heineken, oglasila se Uefa. Trend je pokrenuo Ronaldo koji je savjetovao svima da radije piju vodu, a nakon njega to je postao svojevrsni trend. No da se to ne bi nastavilo, krovna nogometna organizacija takve je stvari zabranila.

– Uefa je podsjetila reprezentacije sudionice da su sponzori ključni za realizaciju turnira i razvoj nogometa diljem Europe, uključujući nogomet mladih kategorija i ženski nogomet. Uefa nikad izravno ne kažnjava igrače, već njihove nogometne saveze, a oni nakon toga mogu vidjeti hoće li kazniti svog nogometaša.

Podsjetili smo ih na njihove obveze, a disciplinske mjere za igrače uvijek ostaju mogućnost. Naravno, voljeli bismo da nikoga na kraju ne moramo kazniti, pa bi bilo dobro da sve to prestane. Stoga se nadamo da će sada savezi odigrati važnu ulogu i objasniti igračima što se od njih očekuje – rekao je direktor turnira Martin Kallen. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
00:21 20.06.2021.

Tko sponzorira vodu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije