Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNI Azerbajdžana

Prosinečki dogovorio prijateljsku utakmicu sa Srbijom

Robert Prosinečki
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
08.05.2015.
u 11:54

Hrvatskom treneru susret sa Srbima doći će kao priprema za utakmicu s Norveškom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016.

Nogometna reprezentacija Azerbajdžana koju vodi Robert Prosinečki dogovorila je prijateljsku utakmicu sa Srbijom koja je na rasporedu 7. lipnja u Austriji.

Hrvatskom treneru susret sa Srbima doći će kao priprema za utakmicu s Norveškom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016. Azerbajdžan je u skupini s Hrvatskom koja je trenutno vodeća, dok je momčad Prosinečkog osvojila tek tri boda.

Ni Srbi se ne mogu pohvaliti dobrim nastupima. Oni su u skupini s Portugalom i Danskom u četiri utakmice osvojili samo jedan bod.

>> Nisam baš siguran da bih bio najbolji na svijetu da sam se ostavio cigareta i viskija

Komentara 8

Avatar Titanov sin
Titanov sin
17:33 08.05.2015.

Decembarski kakav je uvijek bio . Igrač i trener zvezde , mnogi ga kod nas baš zbog toga poštuju :-((

MA
Majur
14:13 08.05.2015.

Pa normalno da igra sa Srbijom, tražio je ekipu koja je u rangu Azerbajdžana.....

ČA
čarapan
13:08 08.05.2015.

bravo Zuti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije