Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

Rijeka bi zbog bakljade Armade mogla biti kažnjena

Salzburg - Rijeka
Foto: Marko Prpić/Pixsell
26.07.2017.
u 22:29

Više od 1500 pripadnika Armade došlo je u Salzburg kako bi podržalo svoju momčad

Riječani imaju dobru priliku da 2. kolovoza u uzvratu protiv Salzburga  na Rujevici potvrde prolaz u doigravanje za Ligu prvaka. U prvoj utakmici 3. pretkola kvalifikacija LP-a Kekova je momčad u Red Bull Areni igrala 1:1. 

Rijeka je na korak do posljednje stube koja vodi u elitno europsko društvo, a to znači i prve milijune u njezinoj blagajni. No dio zarade mogli bi potrošiti na Uefinu kaznu zbog ponašanja navijača na tribini.

Salzburg - Rijeka
1/16

Naime, više od 1500 pripadnika Armade došlo je u Salzburg kako bi podržalo svoju momčad. Tijekom utakmice na dijelu tribine na kojoj su se nalazili Rijekini navijači upaljene su baklje.

Prije četiri godine Rijeka je morala platiti 40.000 eura zbog navijačkih incidenata na utakmicama protiv Prestatyn Townom, Žilinom i Betisom. Utakmica protiv Lyona igrana je pred praznim dijelom tribina Kantride.

Komentara 2

PI
Pikador
08:18 27.07.2017.

...ma tko bi reko...a kao uvijek fini i pristojni...čak su se na riječku policiju obrušili kako je nepravedna...a vidi sad?

Avatar lisabon
lisabon
10:15 27.07.2017.

Ispravak netocnog navoda (citaj zelje autora teksta).Naime Rijeka nebi mogla biti kaznjena,nego ce Rijeka sigurno biti kaznjena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije