Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
35-godišnji kapetan

Real želi da Modrić prestane igrati za Hrvatsku: Evo što je Luka odgovorio kraljevskom klubu

Euro 2020 - Round of 16 - Croatia v Spain
Foto: STUART FRANKLIN/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
05.07.2021.
u 12:05

"Njegova je posvećenost Hrvatskoj neupitna i cilj mu je bio da prestane igrati za reprezentaciju nakon SP-a 2022.", piše Marca.

Luka Modrić nakon nastupa na Europskom prvenstvu na kojem je hrvatska izgubila u osmini finala od Španjolske (3:5) nije jasno obznanio kakvi su mu planovi vezani uz reprezentaciju. A prema pisanju španjolske Marce, u njegovu klubu Realu nadaju se kako 35-godišnji veznjak više neće odjenuti dres s crveno-bijelim kvadratićima.

"Luka Modrić debitirao je za Hrvatsku 2006., sa samo 20 godina. Danas mu je 35 i nedodirljivi je vođa Balkanaca, koje je vodio do najvećeg uspjeha u povijesti, svjetskog srebra 2018. Njegova je posvećenost Hrvatskoj neupitna i cilj mu je bio da prestane igrati za reprezentaciju nakon SP-a 2022.", piše Marca.

A nakon Eura od njemačke reprezentacije oprostio se Toni Kroos (31) kako bi se posvetio igranju za Real u preostale dvije ugovorene godine. U madridskom klubu nadaju se  da će isti potez povući i Modrić.

"Međutim, Lukina situacija je specifična. Produljio je ugovor s Realom do ljeta 2022., a SP je pola godine kasnije. Veliko je pitanje što će Modrić raditi tih šest mjeseci od predviđenog kraja karijere do SP-a na kojem se planirao oprostiti od Hrvatske. Nemali je broj onih u Realu koji su tražili od Modrića da odustane od ispunjavanja domoljubnih dužnosti, ali on i ne pomišlja na to. Za pravo mu daje to što je pokazao da istodobno igra sjajno za Real", navodi Marca.

Video: Profil igrača – Luka Modrić

Komentara 15

MI
Mikrovalna
14:06 05.07.2021.

Vođa Balkanaca, ajme meni....

PI
Petar_Ivić
14:29 05.07.2021.

Novinarstvo je uz politiku kod nas najsramotnija profesija

Avatar Žulj Panja
Žulj Panja
15:50 05.07.2021.

I? Kaj je sad rekal? :-/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije