Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ružna gesta

Neymar razočarao: Pogledajte nesportski potez brazilske zvijezde

Neymar
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
13.09.2017.
u 10:16

Mladi branič domaće momčadi Tony Ralston vodio je na terenu žestoku borbu s brazilskom zvijezdom

U 1. kolu Lige prvaka PSG je u Glasgowu pobijedio Celtic sa 5:0. Strijelci za parišku momčad bili su Cavani 2, Mbappé, Neymar i Lustig (autogol). Neymar je ponovno bio među boljim igračima na terenu i stvarao je mnogo glavobolje Celticovoj obrani.

Mladi branič domaće momčadi Tony Ralston vodio je na terenu žestoku borbu s brazilskom zvijezdom, a neki su dvoboji završili ružnim riječima. Ipak, na kraju se očekivao prijateljski stisak ruke njih dvojice, ali to se nije dogodilo.


Neymar Refuses To Shake Celtic Teenager Tony... by tansoula911

Naime, 18-godišnji Celticov igrač želio se rukovati s Brazilcem, ali je Neymar odbio pruženu ruku. Ralstona je to naljutilo, a Thiago Silva, Verratti i Cavani smirivali su situaciju...

Komentara 4

KO
kontratovar
16:19 13.09.2017.

u uzvratu klizeći ciganu u koljeno pa nek se onda bahati

BI
Bilstein
11:39 13.09.2017.

nista novo. nije mu ni prvi ni poslednji put da se preserava.

DU
Deleted user
00:49 14.09.2017.

inhalte gelöscht..ha..ha..je li balkancine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije