Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda West Hama

Biliću nije bilo svejedno: Iskreno, razmišljao sam o De Boerovoj sudbini

West Ham
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
12.09.2017.
u 09:31

U sastav se vraćaju neki važni igrači i ako ne bude ozljeda, očekuju nas bolji rezultati... - kaže Bilić

Slaven Bilić nije skrivao zadovoljstvo nakon prve prvenstvene pobjede čekićara. U posljednjoj utakmici 4. kola engleske lige njegov je West Ham kod kuće pobijedio Huddersfield sa 2:0, strijelci su bili Obiang (72.) i Ayew (77.).

- Sretan sam zbog igrača i kluba. Izgubili smo prve tri utakmice i nije bilo ugodno. Ali porazi samo ojačaju momčad, ovu smo utakmicu morali pobijediti - rekao je hrvatski trener i dodao:

- Meni je nelogično da budem pod pritiskom medija nakon samo tri utakmice. Ali valjda je to dio modernog nogometa. Na startu sezone bili smo bez nekih važnih igrača, koji prave razliku. No oni se vraćaju i ako ne bude ozljeda, očekuju nas bolji rezultati...

Crystal Palace je nakon četiri poraza smijenio Franka De Boera.

- Je li mi njegov otkaz bio u mislima? Jest. Neću lagati - priznao je hrvatski trener.

Na Olimpijskom stadionu u Londonu osjetilo se domaćinsko ozračje. Bilić je istaknuo da se njegova momčad napokon osjećala kao kod kuće.

- U drugom dijelu prošle sezone igrali smo sve bolje, izuzev nekoliko utakmica. U nekim susretima bili smo odlični. Ovdje se napokon osjećamo kao kod kuće. To nikad neće biti Upton Park, ali svakom utakmicom ovo sve više postaje naš dom. Pobjeda je sjajan dar za rođendan, hvala dečkima - rekao je Slaven koji je u ponedjeljak slavio 49. rođendan.

Komentara 4

TA
tarzan
13:29 12.09.2017.

Bilić je dobar trener i treba mu vremena da se novopridošli uklope. To je normalno. Ja ne znam šta naša i engleska javnost očekuje? Zar netko normalan misli da se West Ham može nositi sa Manchesterom i jednim i drugim, Chelsea, Liverpool...gluposti

MA
Magnificus
10:27 12.09.2017.

nakon rekordne potrošnje u prijelaznom roku, westham i dalje igra kao šaka jada... za ovo ne može biti kriv nitko osim trenera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije