Naslovnica Sport Čarobna Rusija

Pročitajte sve što trebate znati o prvenstvu u Večernjakovu megaprilogu 'Čarobna Rusija'

Potpuni vodič za uzbuđenje koje nas čeka u Rusiji
13. lipnja 2018. u 17:36 1 komentara 932 prikaza

Nalazimo se u jednom od najnapetijih ali i najslađih razdoblja navijačke groznice: pred sam početak prvenstva. Snage se još nisu odmjerile, reprezentacije su svježe, nade su visoke i nitko ne zna kakva nas sve iznenađenja očekuju. Upravo zato u petak 15. lipnja vas čeka megaprilog Čarobna Rusija na dar uz Večernji list. U megavodiču ''Upoznaj čarobnu Rusiju''; doznajte kako najjeftinije doći do gradova u kojima se igraju utakmice Svjetskog prvenstva.

Gdje je najbolje prenoćiti i koje specijalitete morate probati te kako se ponašati u Rusiji a da pritom nenamjerno ne uvrijedite domaćine. Ne propustite upotpuniti navijački doživljaj uz Večernjakov megaprilog.

U petak 15. lipnja doznajte na vrijeme sve o prvenstvu u "Čarobnoj Rusiji" – na dar uz Večernji list!

Valamar
Prilika za posao
Ovo je troje mladih koji rade u turizmu, evo zašto su zadovoljni i žele ostati u Hrvatskoj
  • Avatar jest
    jest:

    Ma dobro hajmo biti malo realni, unatoč tome što imamo bizarno stupidne navijačke reklame smišljene za prodaju svega od kondoma do piva, bez obzira što i neki neshvatljivo blesavi pojedinci zaista vjeruju kako su tvorničari čipsa, piva i slične "skockane" ... prikaži još!" robe veliki domoljubi, sjetimo se da nemamo osobito velike šanse za ikakav osobiti rezultat, nema tu posebnih karaktera, posebno talentiranih i mudrih vođa, golgetera i nadasve sloge i nesebičnosti. Popušit ćemo i reći to ovako crno na bijelo nije pitanje odsutnosti domoljublja već je pitanje zdravog razuma i potrebe da se upali jedna druga crvena lampica ili više njih, "Mi Hrvati" kako ponavlja jedna navijačka već desetljećima nojevski zabijanjem glave u pijesak (ili pred TV-ekran i repku) ignoriramo razno razne lampice koje sada dolaze na naplatu. U vrlo malo vremena iz Lijepe naše koju dakako volimo svim srcem, otišlo je preko 300.000 ljudi a trend se ne zaustavlja već sve više raste. Pravi domoljubi, a to nisu kampanjski žderači čipsa pred TV-om duboko su svjesni da je nogomet otprilike jedanko ozbiljna stvar kao i oni baloni od sapunice koji traju svega par sekundi.