Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neubrani cvijet

Preslatka olimpijka šokirala otkrićem o svom seksualnom životu

Lolo Jones
Foto: Press Association/Pixsell
1/4
15.02.2019.
u 13:39

Lolo Jones silno je tužna što još nije stala ispred oltara

Lolo Jones, prelijepa američka sportašica kojoj je brončana medalja na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine izmaknula za samo deset stotinki u utrci na stotinu metara s preponama, prilično je zatekla javnost priznanjem da je još uvijek djevica unatoč tome što će ovoga ljeta napuniti 37 godina.

Jones je to upravo otkrila svojoj sustanarki Tamari Braxton uz koju se natječe u novom izdanju Celebrity Big Brothera, a priznala joj je i to da jedva čeka da se nekome napokon preda, makar i nekom od sudionika emisije dođe li do romanse. 

Vrsna atletičarka, a kasnije i bobašica, i ranije je u javnosti progovarala o tome da vjeruje u čistoću prije braka, međutim nije bilo znano da se još uvijek čuva jer od veza nije bježala.

– Pokušavala sam s ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i s kolegama atletičarima, ali uvijek je završavalo prekidima i mojim slomljenim srcem. Odlučna sam u tome da se prvi put poseksam tek kada stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca – otkrila je Jones i nastavila:

– Ne znam zašto me Bog još uvijek nije blagoslovio brakom. Mnogi mi se muškarci sviđaju, ali u veze sa mnom ulaze uvjereni da će mi promijeniti stav. Kada shvate da bez oltara neće biti ni seksa, napuštaju me – dodala je i priznala da često razmišlja o tom činu:

– Znam da će moj prvi seks s budućim suprugom biti sjajan. Doduše, meni i neće moći biti drukčiji budući da to iskustvo neću imati s čime usporediti – kazala je Jones, inače poznata i kao vrlo pobožna djevojka predana kršćanstvu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s giveaway time! I’m giving away The @bellabeat Time watch. It’s is an elegant hybrid wellness watch that not only tells time, but will also help you keep track of your activity, sleep, reproductive health, and stress resistance. It has all the features of a wellness tracker, and the looks of a beautiful, classic analog watch. It’s time to reach all your wellness goals!! ⌚️TO WIN • Like this post ♥️ •Follow @lolojones & @bellabeat ✅✅ •Go to @bellabeat and follow the guidelines in their latest post! 🍃 🍃 🌎 Giveaway is open worldwide, two winners will be chosen at random and announced on Dec 30th on my profile. Good luck to everyone! 🤗💫 #newtimenewyou #BellabeatTime #bellabeatgiveaway #bellabeat

A post shared by Lolo Jones (@lolojones) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stumped. What should I do for my next challenge?

A post shared by Lolo Jones (@lolojones) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My bridesmaids for when I get married @terryadamsbmx and @vanessavadams

A post shared by Lolo Jones (@lolojones) on

Komentara 37

Avatar HajdukLika
HajdukLika
14:41 15.02.2019.

Šokirala? Pa draga moja braćo katolici Hrvati, veliki vjernici: Zar nije normalno biti djevica, dok se ne stupi u brak? Dakle, sad je to šok? Pa kako? Što nam o tome misle naši najveći teološki mislioci - biskupi?

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
13:46 15.02.2019.

Dobra prilika za @ EUJ, on je djevac sa 63

Avatar Analizator
Analizator
13:49 15.02.2019.

Možeš misliti, možda je njoj himen ponovo izrastao od smegme, kao onom crnom od prije neki dan koji nije penis oprao 20 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije