Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 40. minuti

Prekinuta utakmica Seville, navijač pogodio nogometaša štapom u glavu

LaLiga - Sevilla v Atletico Madrid
Marcelo del Pozo/REUTERS
15.01.2022.
u 23:22

Nabil Fekir je udarcem izravno iz kornera poravnao na 1-1, a dok je sa suigračima slavio taj pogodak jedan neodgovorni navijač je s tribine iza gola bacio štap i vjerojatno nehotice pogodio Jordana.

Susret osmine finala Španjolskog nogometnog kupa, gradski derbi između Betisa i Seville prekinut je u 40. minuti kod rezultata 1-1 jer je jedan od navijača Betisa nakon pogotka za izjednačenje njegove momčadi bacio štap na travnjak i njime pogodio igrača Seville Joana Jordana u glavu.

Nabil Fekir je udarcem izravno iz kornera poravnao na 1-1, a dok je sa suigračima slavio taj pogodak jedan neodgovorni navijač je s tribine iza gola bacio štap i vjerojatno nehotice pogodio Jordana.

Sudac Ricardo de Burgos Bengoechea odmah je prekinuo susret, igrači Seville, među kojima je bio i bivši hrvatski reprezentativni veznjak Ivan Rakitić, odmah su se povukli u svlačionicu, dok su domaći pokušali nagovoriti suca da se dvoboj ipak nastavi, ali bezuspješno.

Inače, Sevillu je u vodstvo doveo Alejandro Gomez u 35. minuti.

Ranije u subotu plasman u četvrtfinale izborili su Mallorca 2-1 pobjedom protiv Espanyola, Rayo Vallecano 2-1 gostujućom pobjedom protiv Girone te Cadiz koji je boljim izvođenjem 11-eraca sa 4-2 izbacio Sporting iz Gijona.

U nedjelju će igrati Baleares - Valencia, u utorak Real Sociedad - Atletico Madrid, a u srijedu Elche - Real Madrid i Athletic Bilbao - Barcelona. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije