Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava je sretnica

Modrićev suigrač pohvalio se gdje je odveo suprugu na medeni mjesec, fanovi oduševljeni

Sergio Ramos i Pilar Rubio
Foto: Instagram/Sergio Ramos
1/12
27.06.2019.
u 18:14

Ramos i Rubio uživaju u blagodatima obale Kostarike, a svoje vrijeme provode u ljetnim radostima kao i u zajedničkom vremenu, ali neke objave su izazvale veliko zanimanje

Sergio Ramos nedavno je oženio svoju dugogodišnju djevojku Pilar Rubio s kojom ima troje djece. Španjolski mediji proglasili su njihovo slavlje vjenčanjem godine, a lista uzvanika taj status je i opravdala. 

Došli su i naši nogometaši Luka Modrić te Mateo Kovačić sa suprugama, ali bio je tu i David Beckham sa suprugom. Ramos nije pozvao bivšeg suigrača Cristiana Ronalda s kojim se nije rastao u dobrim odnosima nakon što je Portugalac otišao u Juventus. 

Ramos se trenutno s Rubio nalazi na medenom mjesecu, a za to su odabrali Kostariku. Tamo imaju i svog domaćina, a to je vratar Real Madrida Keylora Navasa koji je Kostarikanac. 

I Ramos i Rubio svakodnevno objavljuju fotografije s medenog mjeseca, a njihovi obožavatelji su oduševljeni bračnim parom kao i predivnim fotografijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¿Cuántos 🐬 aparecen en el vídeo @sergioramos ? 🇨🇷#costarica. // How many 🐬 do you see?

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hold tight... and enjoy the ride! 🤙 (Not bad for a rookie surfer 🏄‍♂️😜)

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

Ramos i Rubio uživaju u blagodatima obale Kostarike, a svoje vrijeme provode u ljetnim radostima kao i u zajedničkom vremenu, ali neke objave su izazvale veliko zanimanje. Ramos je objavio videozapis kako i na medenom mjesecu ne odmara te se pohvalio treningom, a to je pregledalo čak 3.4 milijuna pratitelja španjolskog nogometaša. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#PuraVida 🇨🇷 @keylornavas1

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💪 🆙️💪

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

Komentara 2

DU
Deleted user
18:55 27.06.2019.

Jučer je Lukin susjed išao dva puta na WC.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije