Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALI Zaporožje

PPD Zagreb upisao važnu pobjedu u borbi za nokaut fazu

PPD Zagreb Nantes
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
01.12.2018.
u 19:08

Rukometaši Zagreba gotovo cijelu utakmicu su kontrolirali igru i rezultat, a posebice u drugom poluvremenu kada su u više navrata imali pet golova prednosti.

U susretu 10. kola skupine B rukometne Lige prvaka PPD Zagreb je u subotu u Varaždinu svladao ukrajinski Motor Zaporožje sa 27-25 (14-11), a ova pobjeda mogla bi se pokazati izuzetno važnom u borbi za plasman u nokaut fazu.

 Rukometaši Zagreba gotovo cijelu utakmicu su kontrolirali igru i rezultat, a posebice u drugom poluvremenu kada su u više navrata imali pet golova prednosti. Zagreb je zasluženo došao do pobjede, a istaknuli su se Zlatko Horvat sa osam golova, te vratar Urh Kastelic sa 13 obrana. Damir Bičanić i Ivan Sršen zabili su po četiri pogotka.

U ekipi Zaporožja najefikasniji su bili Pawel Paczkowski i Barys Pukhouski sa po šest golova.
 
Još u srijedu Flensburg je dobio Pick Szeged sa 27-25, u subotu Paris Saint-Germain dočekuje Skjern, a u nedjelju se sastaju Celje Pivovarna Laško i Nantes.


 
U skupini B vodeći je PSG sa 16 bodova, na drugom mjestu je Pick Szeged sa 15, treći je Flensburg sa 10, slijede PPD Zagreb i Nantes sa po osam bodova, Motor Zaporožje ima sedam, a Skjern i Celje po šest.
 
Lige prvaka se nastavlja u veljači sljedeće godine, a PPD Zagreb 10. veljače dočekuje danski Skjern. 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije