Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE TREBA OČAJAVATI

Poraz koji treba zaboraviti! Češka i Škotska naša su šansa

Euro 2020 England v Croatia
Foto: Richard Pelham/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL
1/11
13.06.2021.
u 21:30

Moramo popraviti neke stvari, ali kvalitetu itekako posjedujemo. I zbog toga i dalje vjerujemo u našeg izbornika Dalića, u naše sjajne nogometaše.

Hrvatska nogometna reprezentacija porazom 0:1 od Engleske otvorila je Europsko prvenstvo, ali zbog toga ne treba očajavati. Iako smo mi nacija sklona euforiji, treba biti iskren i priznati da su Englezi jednostavno - bolji.

Ponekad smo, ponukani sjajnim uspjesima koje postižemo u sportskim arenama, i previše neobjektivni pa očekujemo da pariramo i onima najvećima, što i nije tako loše, ali onda barem u porazu ne smijemo biti prekritični. Jer, ti Englezi koji su nas pobijedili prema Transfermarktu vrijede milijardu i 270 milijuna eura, a mi tek 367 milijuna. I to je činjenica koju treba uvažavati.

Video: Mario Brkljača o utakmici Hrvatske i Engleske

 

Pa nisu ni kladionice lude, Engleska je baš svugdje bila favorit, i to veliki. Jedno je biti ambiciozan, ali ponekad treba biti i realan. Naši su dali sve od sebe, parirali su Englezima koliko su mogli, ali nisu uspjeli izvući bod(ove). I to već danas treba zaboraviti i okrenuti se predstojećim izazovima.

Svi smo i uoči početka Eura znali da naša prilika ne leži u utakmici s Englezima, koliko god smo se na nju “nabrijavali”, već u onima protiv Češke i Škotske. Moramo popraviti neke stvari, ali kvalitetu itekako posjedujemo. I zbog toga i dalje vjerujemo u našeg izbornika Dalića, u naše sjajne nogometaše. Sigurni smo da će nam i na ovom prvenstvo donijeti radosti. Idemo svi zajedno vjerovati da u naredne dvije utakmice možemo izboriti drugi krug natjecanja. A onda se karte ionako ponovno miješaju... 

Video - Irci zaluđeni 'kockicama' na hrvatskom navijali protiv Engleza

Komentara 38

Avatar MK3
MK3
21:53 13.06.2021.

Ako je Hrvatska nekima bila loša, po ćemu je to Engleska bila bolja - osim po pogodku i dvije boljih šansi (što smo sve sami skrivili)? Ako se Engleska i dalje broji kao favorit - zašto Hrvatska ne više nakon te utakmice? Imamo stvari za poboljšanje kao uvijek i kad pobijedimo (samo onda ne gledamo greške)... Ipak, bili smo na gostovanju, sudac se petljao tri put ozbiljno u igru (i slučaj je htjeo uvijek u korist Engleske), igrali smo u 15 sati po največoj vrućini i vjerojatno i Englezi nisu bili uvjerljiviji radi toga - samo oni su bili u bijelim a mi u crnim dresovima... Trebali bi razmisliti ali ćemo u 15 sati igrati u crnim dresovima - i Dalić je skinuo sako na suncu... Kad budemo igrali kasnije i svježiije bi sve trebalo izgledati...

FA
fabli
22:10 13.06.2021.

Teško da ćemo zabiti ijedan gol u grupi.....s ovakvom igrom ....

OO
onaj_od_tamo
22:15 13.06.2021.

stalno se moraju neke stvari popraviti - pa onda ih popravi vec jednom...!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije