Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO SRCE

Popularna pjevačica na Twitteru od Ronalda zatražila potpisane dresove i odmah dobila odgovor!

Foto: Reuters
28.11.2021.
u 09:36

- Hoćeš li biti tako drag i poslati mi ih pa promijeniti njihove živote? Znam da stalno radiš predivne stvari, ali...

Američka pop zvijezda Pink putem Twittera obratila se Cristianu Ronaldu i zatražila njegove potpisane dresove, na što joj je Portugalac odgovorio i obećao ispuniti.

Riječ je o dresovima Manchester Uniteda, a namijenjeni su djeci kao božićni poklon. Iako, sad cijeli svijet zna za ovo pa je upitno hoće li biti iznenađenje.

- Hej Cristiano, ove godine sponzoriram nekoliko klinaca za Božić i ne žele ništa osim tvojih dresova. Nemaju mnogo i odlučna sam ispuniti im to - započela je Pink pa nastavila:

- Hoćeš li biti tako drag i poslati mi ih pa promijeniti njihove živote? Znam da stalno radiš predivne stvari, ali...

 

 

 

Već dan kasnije javio se Portugalac i potvrdio da će njoj, odnosno, djeci ispuniti želju.

- Bok, Pink. Sretan sam što mogu pomoći. Poslat ću im potpisane dresove, nema problema. Drago mi je da ću sudjelovati u tome!

Detalja o tome otkud su djeca i koliko ih je točno nema, ali lijepo je vidjeti da Ronaldo odlučno nastavlja pomagati i uveseljavati najmlađe diljem svijeta kad god ima priliku. Jer, njemu je to sitnica, a njima uspomena za cijeli život...

Komentara 1

VI
vidum
10:01 28.11.2021.

Bože, što bi Kolinda dala za jedan!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije