Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB HULIGANA

Pogledajte žestoku tučnjavu Delija i Grobara ispred stadiona Partizana

tučnjava
Printscreen Youtube
08.04.2017.
u 19:58

Na kraju je intervenirala policija, dok je hitna pomoć pružila pomoć nastradalima.

Uoči današnje utakmice između Partizana i Radnika u srpskom nogometnom prvenstvu došlo je do tučnjave navijača u Beogradu. Kurir piše da su se sukobili navijači najvećih rivala, Delije i Grobari.

Huligani su se potukli ispred stadiona Partizana. Letjele su palice, baklje, dimne bombe... Na kraju je intervenirala policija, dok je hitna pomoć pružila pomoć nastradalima.

>> Zamalo tučnjava u Zagrebu, Tomas naljutio Srbe: 'Sramota! Hrvat htio poniziti Partizan!'

Komentara 12

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
22:51 08.04.2017.

Može li mi netko objasniti od kojeg je interesa domaćim čitateljima lokalni događaji u drugoj državi? Novinski članci se sastoje od "pala kiša u srbiji" mislim koga to zanima? Je li ovdje pokušaj forsiranja nekog bratstva jedinstva koje je zadnji put završilo u krvi do koljena?

TO
Tomi
00:08 09.04.2017.

Ma zaboli me ona stvar za srbe

KV
kvatrić
22:04 08.04.2017.

Mamićevci se makljaju među sobom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije