Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte sporni potez

Zamalo tučnjava u Zagrebu, Tomas naljutio Srbe: 'Sramota! Hrvat htio poniziti Partizan!'

Marko Tomas
Foto: Screenshot
1/11
02.04.2017.
u 23:29

Košarkaši Partizana nasrnuli su na Tomasa i zamalo je došlo do tučnjave, ali sve je smirio Veljko Mršić koji je pozvao minutu odmora.

Košarkaši Cedevite pobijedili su večeras Partizan sa 87:78 i tako došli do druge pobjede u njihovu međusobnom ogledu i plasirali su u finale ABA lige.

Cedevitu su do pobjede predvodili Džanan Musa i Miran Bilan s po 16 koševa, dok je Babić dodao 14 koševa. U gostujućim redovima najefikasniji su bili William Hatcher sa 16 koševa, dok je Uroš Luković dodao 13 koševa.

Utakmica je imala i pomalo neobičnu završnicu u kojoj je zamalo došlo do tučnjave igrača. Cedevita je vodila 10 razlike i već je sve bilo gotovo, a onda je Marko Tomas uzeo loptu i bacio je Urošu Lukoviću te mu nešto dobacio.

Srbijanski mediji tvrde da mu je vikao "Hajde, pucaj na koš" te su vrlo ogorčeni zbog te provokacije. Telegraf tako donosi naslov: "Hrvat htio poniziti Partizan pet sekundi prije kraja", nazivajući njegov potez skandaloznim.

Nakon svega, košarkaši Partizana nasrnuli su na Tomasa i zamalo je došlo do tučnjave, ali sve je smirio Veljko Mršić koji je pozvao minutu odmora.

>>Sporna situacija na videu počinje nakon 3:35

Komentara 24

PO
PowerPoint
23:42 02.04.2017.

Srpska propagandna mašina nikad ne prestaje s radom, dobro da nisu zatražili službenu ispriku Banskih Dvora.

Avatar annex
annex
23:49 02.04.2017.

Hahahahaha, Tomas je car.

MA
maxxxx
07:02 03.04.2017.

Jel ovaj Delac radi nesto osim prenosenja iz srpskog tiska? Novinaru ne pada na pamet uzeti izjavu I druge strane. Srbi provociraju I udaraju nase 5 sekundi prije kraja makar gube sa 10 razlike, Delacu je to normalno, a Tomasovo ponasanje je skandalozno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije