Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica stavio na fejs

Pogledajte fotku Ivice i Janice s dočeka generala na Trgu

Ivica i Janica Kostelić (1)
Facebook Ivice Kostelića
19.11.2012.
u 17:57

Podsjetimo, Ivica se oglasio na Facebooku i nakon što je Haaški sud donio oslobađajuću presudu generalima

Ivica Kostelić danas je na svojoj službenoj Facebook-stranici objavio fotografiju sebe i sestre Janice s dočeka hrvatskih generala na glavnom zagrebačkom trgu.

"Da se vratim nekoliko dana unatrag i podijelim s vama fotografiju Janice i mene koju je uslikala Elin na dočeku naših vitezova", napisao je najbolji hrvatski skijaš.

Podsjetimo, Ivica se oglasio na Facebooku i nakon što je Haaški sud donio oslobađajuću presudu generalima Gotovini i Markaču.

"Rat je konačno gotov. Hrvatski vitezovi jašu kući. Hvala im što su toliko izdržali za Hrvatsku", napisao je tada.

>>>Pogledajte kako su hrvatski sportaši komentirali presudu generalima

Komentara 18

OB
-obrisani-
21:35 19.11.2012.

Bravo!

BK
bez.komentara
19:17 19.11.2012.

Kralj i kraljica dočekali vitezove.

ME
melinda
11:34 20.11.2012.

Mialim da nije primjerno da jedni sportasi pozivaju na mrznju jer ne treba mjesati sport i politiku jer to ne doprinosi pomirbi za koju nasi politicari pocev od Mesica do Josipovica ulazu ogromne napore da dode do pomirbe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije