Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvenstvo Hrvatske

‘Plinari’ slave 26. od 26 mogućih naslova

PPD Zagreb - Nexe
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/7
21.05.2017.
u 11:42

Ukupno je održano 26 prvenstava Hrvatske, a PPD Zagreb je jedini klub koji je osvajao naslove. Mijenjala su se samo imena kluba - Zagreb Loto, Badel 1862, Croatia banka, Croatia osiguranje i sad Prvo plinarsko društvo

Rukometaši PPD Zagreba uvjerljivom pobjedom u Našicama nad domaćim Nexeom (35:23) osvojili su 26. naslov prvaka Hrvatske. Ukupno je održano 26 prvenstava Hrvatske, a PPD Zagreb je jedini klub koji je osvajao naslove. Mijenjala su se samo imena kluba - Zagreb Loto, Badel 1862, Croatia banka, Croatia osiguranje i sad Prvo plinarsko društvo. 


Malo tko je očekivao nakon one drame u finalu kupa kada su “plinari” uzeli trofej tek nakon izvođenja sedmeraca, da će ovako lako biti u Našicama. Kasim Kamenica, novi trener zagrebaša, očigledno je dobro prodrmao svlačionicu jer je PPD pod njegovim vodstvom prvo uvjerljivo slavio u Gorici, a sada u Našicama. A “kameni” je doživio prave ovacije u Našicama gdje ga je 2500 navijača dočekalo velikim pljeskom. Ipak je on šest sezona proveo u Nexeu.

- Protekla četiri dana dosta vremena proveo sam razgovarajući s igračima. Dečki su prihvatili sve moje ideje i ova pobjeda je rezultat toga. Nadam se da ćemo u istom ritmu odraditi i preostale tri utakmice domaćeg prvenstva - rekao je Kamenica. 
Dobar posao na vratima obavio je Ivan Stevanović.

- U ovu utakmicu, u odnosu na onu u finalu kupa, ušli smo potpuno drugačije. U Umagu je svaki njihov šut bio pogodak, a ovoga puta u Našicama odigrali smo puno, puno bolje u obrani. Ovom uvjerljivom pobjedom mislim da smo svima dokazali tko je najbolja rukometna momčad u Hrvatskoj - rekao je Ivan Stevanović, vratar PPD Zagreba.

U posljednjih tjedan dana svašta se izdešavalo u klubu - smjena trenera, smjena kapetana, najava novčanih kazni za neke igrače...

- Da, svašta se događalo, morali smo malo skupiti glave jer smo vidjeli da je vrag odnio šalu - rekao je Stevanović koji na kraju sezone odlazi u švicarski Kadetten.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije