Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebaši u Našicama

Kamenica: Neću greškom sjesti na klupu Nexea, još sam koncentriran

Kasim Kamenica
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/6
20.05.2017.
u 08:00

Kamenica je bio trener Nexea pet sezona u kojima su pet puta bili drugi u prvenstvu Hrvatske.

Danas ćemo u Našicama (17 sati) dobiti novog prvaka Hrvatske u rukometu. Nexe dočekuje PPD Zagreb. Nedavno su u finalu kupa odlučivali sedmerci koji su otišli na stranu“plinara”. No stvari su se u tjedan dana dosta promijenile. Tako će na klupi PPD Zagreba danas u Našicama sjediti Kasim Kamenica. Trener koji je upravo u Našicama napravio velike rezultate. Bio je trener Nexea pet sezona u kojima su pet puta bili drugi u prvenstvu Hrvatske.

– Karte su se okrenule. Pet sam puta silno želio pobijediti PPD Zagreb, a sada silno želim pobijediti Nexe – rekao je Kamenica.

Koliko dugo niste bili u Našicama?

– Uh, jako dugo. Otišao sam 2013. godine. Možda sam u međuvremenu bio tek jednom u tom gradu – istaknuo je trener PPD-a.

Morate paziti da, kada uđete u dvoranu, ne sjednete na klupu Nexea...

– Još uvijek držim koncentraciju. Tako da se takvo što neće dogoditi – naglašava Kamenica.

Sigurno je da ćete dobiti veliki pljesak s obzirom na godine provedene u tom klubu?

– Ne znam kako će me dočekati, ali mene zanima samo kako ćemo odigrati. U redu, za naslov nam treba pobjeda, neodlučeno i poraz do sedam razlike. No mene zanima samo pobjeda. Već u Gorici, na prvoj mojoj utakmici, vidjelo se da su dečki dobro prihvatili moje ideje.

Na put idete danas, na dan utakmice?

– Da, krećemo ujutro pa ćemo tamo biti na dnevnom odmoru u hotelu Park – ističe Kasim.

Dok se momčad odmara, vi ćete vjerojatno posjetiti neke stare prijatelje u Našicama?

– Imam dosta prijatelja, ali ću za vrijeme dnevnog odmora ostati uz ekipu. S prijateljima se mogu naći poslije utakmice – istaknuo je trener Zagrepčana.

Momčad?

– Ista kao u Gorici s tim da nam se priključuju Ivan Stevanović i Stefan Vujić koje sam odmarao – zaključio je Kamenica. 

Komentara 1

KE
kenedy
08:37 20.05.2017.

sad ce ppd zagreb biti drugi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije