Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hoće li mu odgovoriti?

Perišić uzvratio bivšem Vatrenom na čestitci, pogledajte poruku zbog koje mu je 'izgorio' inbox

Split: Ivan Perišić potpisao za Hajduk
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
20.01.2024.
u 22:53

Malo šale između dvojice igrača i prijatelja nakon Perišićevog transfera u Hajduk.

U bogatom sportskom tjednu, jedna od glavnih vijesti zasigurno je trasnfer Ivana Perišića koji se nakon 17 i pol godina vraća na posudbu u Hajduk. Na transferu mu je čestitala i bivša reprezentativna zvijezda i imenjak Ivan Rakitić. Jučer je na Instagramu napisao: "Čestitam, debeli, bravo!"

Podsjetimo, i Rakitića se ranije dovodilo u vezu s Hajdukom te se spominjao transfer, iako je on u više izjava istaknuo kako se planira umiroviti kao nogometaš Seville, za koju i sada nastupa kao 35-godišnjak.

POVEZANI ČLANCI:

Bez obzira na to, Perišić je danas uzvratio svom bivšem reprezentativnom suigraču. "Sad nek tebe pilaju malo... Sorry", napisao je u odgovoru na čestitku te dodao emoji poljupca. Nedugo nakon tog odgovora Rakitić je u komentarima dobio velik broj poziva da i on dođe u Hajduk.

Upravo su navijači i njihova ustrajnost bili i jedan od faktora koji je cijelo vrijeme "držao živom" priču o povratku Perišića u Hajduk. Sada se valjda nadaju da bi isto mogli napraviti i s Rakitićem.

Foto: Screenshot

Komentara 6

AN
AnimaTor
08:40 21.01.2024.

Sretno mu bilo. Samo da ne podlegne pritisku Torcide i počme igrati za Hajduk a da mu ozlijeda nije sanirana do kraja. Tada će sam sebi napraviti najveću štetu.

ZA
!zagreb!
05:00 21.01.2024.

Perišić će više ne igrati nego igrati. Ima 34 i jako tešku ozljedu. Zato se i vraća. A ako bude dobar oporavak neće on ostati cijelu sljedeću sezonu.

DU
Deleted user
07:59 21.01.2024.

Konačno je AP-ova mjera "Biram Hrvatsku" dala rezultate. Perišić se vratio u Hajduk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije