Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIKAO SE U DRESU

FOTO Rakitić se javio nakon što je Perišić došao u Hajduk. Hoće li bivši vatreni završiti u Splitu?

Soči: Mario Fernandes izjednačio na 2:2 u drugom produžetku četvrfinala SP protiv Hrvatske
Igor Kralj/PIXSELL
19.01.2024.
u 20:58

Bivši vatreni i osvajač svjetskog srebra trenutno nastupa za španjolsku Sevillu koja mu je kao drugi dom

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić potpisao je za splitski Hajduk, prvo će odraditi posudbu od kraja sezone, a onda će parafirati ugovor od jedne sezone. Veliko je to pojačanje za Splićane koji su u lovu na naslov prvaka poslije 18 godina, Perišić je poručio kako je put do toga još jako dugačak. 

GALERIJA Ivan Perišić je potpisao za Hajduk

Soči: Mario Fernandes izjednačio na 2:2 u drugom produžetku četvrfinala SP protiv Hrvatske
1/11

Među među čestitarima javio se legendarni hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić koji je na Instagramu stavio objavu posvećenu Perišićevim dolaskom na Poljud.

 - Čestitam, debeli, bravo - napisao je Raketa pa dodao: Idemo, kume!

VEZANI ČLANCI:

Ta je poruka bila upućena njegovom vjenčanom kumu Marku Braliću Keti koji bi ga rado vidio u dresu Hajduka jer je veliki navijač splitskih bijelih. U studenom 2021. godine Rakitiću je poklonio dres Hajduka, a Ivan je izjavio kako planira završiti karijeru u Sevilli, ali sve opcije su otvorene. 

Foto: Instagram

Komentara 11

Avatar feudalac
feudalac
23:17 19.01.2024.

...a hoće li doći i Žungul, pitam za prijatelja

TH
Thomas
02:49 20.01.2024.

Ja bih rado ovog starca is Seville vidio i na Euro sa vatrenima . Itekako bi im trebao. A i Mandukic bi bio bolji od onih sto ih imamo ko devetka u repku.

KU
Kujttim
06:36 20.01.2024.

Svakome bih preporučio da nakon bogate inozemne karijere dođe na 6 mjeseci u Hajduk. Da li je to Nikola Kalinić, Danijel Subašić, Ivan Rakitić, Ivan Perišić, Ante Rebić,...za nekoliko godina odmah bih potpisao da se vrate i Nikola Vlašić, Mario Pašalić, ne znam da li ima još netko na radaru, vjerojatno ima. Neka naprave socijalni eksperiment da li je znanje i iskustvo dovoljno da bi se s prosjekom od 33 godine osvojila HNL. Uzmeš tu još nekog mlađeg, koji je isto prošao reprezentaciju, ali nije uspio u reprezentaciji (Uremović, Brekalo, Dion Drena Beljo), pustiš Livaju i Krovninovića da idu svojim putem, prodaš Pukštasa i onda sam siguran da se neće gubiti od Istre, Gorice i Lokomotive u Poljudu, a sa Slavenom jedva izvući bod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije